Holivudski glumac Bred Pit (47) izjavio je da je ‚‘zadovoljan čovek“ u vezi s Anđelinom Žoli (36), dok se u braku sa Dženifer Aniston (42) osećao kao „davež“!

Pit je u intervjuu za američki magazinu „Parejd“ (Parade) uporedio svoj život sa Žolijevom, sa kojom ima šestoro dece (troje usvojene), sa petogodišnjim brakom sa Anistonovom. „Bilo mi je dosta izležavanja na kauču. Po ceo dan sam pušio travu i skrivao se u kući. Počeo sam da se osećam jadno i bilo mi je dosadno“, rekao je Pit.
Jedan od najpoželjnijih glumaca današnjice kaže da je devedesete proveo skrivajući se od medija i trudio se da izbegne sve što ide uz život velike zvezde.
„Sve sam to radio zbog Dženifer. Hteo sam da pronađem neki zanimljiv film, neku zanimljivu životnu priču, dok je moj život bio sve samo ne zanimljiv. Oboje smo se pretvarali da je naš brak nešto što nije. ‚Teško mi je što se to tako interpretira. Džen je neverovatno darežljiva, draga i duhovita žena koja je moj prijatelj. To mi je važna veza, koju veoma cenim“. Bred i Dženifer su bili u vezi od maja 1998. godine, a venčali su se u julu 2000. Međutim, januaru 2005. objavili su da se razvode. Razlog za razvod bila je upravo Anđelina Žoli, koju je Bred upoznao i sa kojom se smuvao na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“. Nedugo potom, počeli su da žive zajedno, ali do danas se nisu zvanično venčali. Još ništa od venčanja! Na priče o navodnim svađama sa anđelinom, mogućnosti braka ili sedmog deteta, pit je slegao ramenima:
„Ne možemo protiv tabloida. Iskreno, sve već znate - venčaćemo se kada to budu mogli da urade svi ljudi koji se vole. Ne raskidamo, još uvek ne planiramo svadbu i nemamo sedmo dete na putu“, rekao je bred i ponovio:
„Najpametnija stvar koju sam u životu uradio je da svojoj deci podarim Endži za majku. Čoveče, koliko sam srećan što imam tu ženu.“

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар