Iako je neposredno po objavljivanju radosne vesti da će vereniku Milanu Popoviću podariti naslednika rekla da će živeti u Splitu, hrvatska pop pevačica Severina Vučković će se, kako „Alo!“ saznaje, ipak preseliti u Beograd.

Do sada je hrvatska zvezda zvanično bila prijavljena u Splitu, ali je u poslednje vreme sa srpskim biznismenom često menjala mesto prebivališta.
Naime, u razgovoru za naš list, izvor blizak popularnoj Splićanki objašnjava da je srpski kralj bakra već počeo sa opremanjem svog luksuznog stana na Vračaru.
- Milan je uz Severinin blagoslov već polako počeo da doteruje stan u Beogradu, koji se nalazi u jednoj elitnoj zgradi na Vračaru, za njihovog naslednika. Dečja soba je već odabrana, tako da su sve stvari iz nje prenete u drugi deo stana. Pošto još ne znaju pol deteta, za sada kupuju stvari u univerzalnim bojama, a kad budu saznali da li će dobiti dečaka ili devojčicu, tada će ukomponovati desene. Seve već ima zamisao kako bi trebalo da izgleda krevetac, kao i cela soba - priča za naš list izvor blizak pevačici, koji objašnjava zašto je Vučkovićeva prvobitno objavila da će im porodični dom biti u Splitu.
- Ona je Splićanka, tako da će jedna od njihovih sigurnih oaza biti Split. Kad se umore od gradske vreve ili kad im dosadi život u Beogradu, pogotovo leti, dolaziće u njen rodni grad. Milan nije imao ništa protiv toga, ali su se oboje složili da bi im glavni grad Srbije bio mnogo bolja opcija za odgajanje deteta, pogotovo zbog toga što je veliki broj Milanovih poslova vezan za Beograd. Osim toga, i njena rođena sestra Marijana sa porodicom živi u srpskoj prestonici i ona će joj sigurno biti od velike pomoći kada se porodi - završava priču za naš list izvor koji je insistirao na anonimnosti.
Podsećanja radi, Severina i Milan su se upoznali krajem prošle godine na njegovoj rođendanskoj žurki koju je pravio na Adi Ciganliji, a na kojoj je ona nastupala. Odmah su počeli da se zabavljaju, što je iniciralo njen raskid veridbe sa hrvatskim konobarom Slavkom Šainovićem. Posle tri meseca zabavljanja, krajem marta ove godine, hrvatska pop pevačica i srpski kralj bakra su razmenili prstenje.
Jesmo, verili smo se. Mnogo se volimo i strašno smo zaljubljeni. To je osoba s kojom ću provesti ostatak života - rekla je tom prilikom Seve, da bi posle tri meseca ostala u drugom stanju. Kako je i sama potvrdila, porođaj se očekuje početkom februara naredne godine.

Seve prestala da pije zbog bebe
Od trenutka kada je saznala da nosi bebu, Severina je u potpunosti korigovala svoj način življenja, što nam potvrđuje i njen prijatelj, koji joj je preksinoć pravio društvo na nastupu u Kotoru.
Posle njenog nastupa u Kotoru, svi smo naručili po čašu nekog alkoholnog pića kako bismo nazdravili, ali, na naše iznenađenje, Severina je odbila, rekavši nam da otkada je trudna, alkohol ne pije. Nazdravila nam je čašom vode - rekao nam je izvor blizak pevačici.

Severinin pornić u Makarskoj!
Dok ona uživa u svojoj trudnoći, hrvatski i strani turisti uživaju u njenom čuvenom porniću, koji je pre desetak godina snimila sa hercegovačkim tajkunom Milanom Lučićem! Naime, u sredu uveče se na meteobimu u Makarskoj, umesto vremenske prognoze, pojavio Sevkin filmić, koji se vrteo sve do jutra! Tim povodom, gradonačelnik tog primorskog grada izjavio je za hrvatski dnevnik „24 sata“ da su hakeri koji su organizovali ovu „specijalnu projekciju“ pametniji od gradskih vlasti.
Ne znamo šta da uradimo. Pokušali smo da se zaštitimo, ali ti momci su očito pametniji od nas i probijaju sve naše zaštite. Na kraju nam neće preostati drugo do da ugasimo internet na meteobimu - rekao je Marko Ožić Bebek.

Beba će dobiti internacionalno ime
Iako još ne mogu da saznaju pol deteta, Milan i Severina već su počeli da razmišljaju o imenu.
Dogovorili su se da svom detetu, bez obzira na to da li će biti devojčica ili dečak, daju internacionalno ime kako bi se izbegle moguće neprijatnosti i povlačenje po medijima da li beba nosi srpsko ili hrvatsko ime - rekao nam je izvor upućen u trenutna dešavanja u porodici Popović-Vučković.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар