Nervozni zbog kraja drugog ciklusa serijala, učesnici serijala Maldivi, više od igre sve češće su kažnjeni od produkcije TV Happy

Odlučna da u serijalu Maldivi, više od igre, promoviše sport, mladost, lepotu, disciplinu, pa i da progleda kroz prste za nešto, produkcija televizije Hepi, ipak, ne želi da dopusti bahatost, nemar, nedisciplinu, nepoštovanje pravila takmičara.

Lažni štrajk u kojem su takmičari serijla na Happy televiziji insistirali na svemu što nemaju: alkoholu, daljinskom za zastavu koju moraju svakog jutra da podižu i spuštaju svake večeri uz himnu, plejstejšn, masere, kondome, mobilni telefon, voljene osobe, bio je simpatičan,ali naviknuti da produkcija Happyija odgovara za njih, čini sve da udovolji razumnim zahtevima, malo su se opustili.

- Opomenuli smo Gorana Žmugića, kapitena Novog Sada da nosi bubicu, jer je sve češće zaboravlja, a pravda se da je na bazenu. Opominjemo samo učesnike koji su na suvom, logično je da ne mogu da nose bubice u vodi – kažu u produkciji televizije Happy.

Juče je produkcija kaznila skoro sve učesnike, jer su vrištali i utrčali u tolaet bez ikakvog razloga. Objašnjeno im je da su odrasli, odgovorni za svoje postupke i da ne smeju da se ponašaju onako kako ne priliči mladim i odgovornim ljudima. Jedni su došli da se bore za svoj grad, afirmišu se, drugi su došli da se zabave.

Izvor: Story.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар