Naime, mlada pevačica i bivša učesnica rijaliti šoua „Farma“ Jovana Pajić započela je zajednički život s kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, pevačem „Tropiko benda“, i odmah nakon toga je ostala u drugom stanju, saznaje „Alo!“ iz dobro obaveštenog izvora.

- Jovana i Saša su nedavno počeli da žive zajedno. Njihova veza je veoma čvrsta i ozbiljna, odlično se slažu i svaki slobodan trenutak provode zajedno, pa su zaključili da je najbolje da zajedno i stanuju. Iznajmili su stan u širem centru grada, a uskoro će postati i roditelji jer je Jovana ostala u drugom stanju - kaže naš izvor.
- Pre mesec dana, Jovana je posumnjala da je trudna i odmah je kupila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju. Sva srećna, odmah je vest saopštila Aleksandru, koji ju je posavetovao ode kod lekara i izvadi krv kako bi bili sigurni da je u pitanju trudnoća. Jovana je otišla kod ginekologa koji joj je nakon neophodnih analiza potvrdio da je već u drugom mesecu blagoslovenog stanja - priča naš sagovornik, ističući da je vest o trudnoći obradovala ne samo Jovanu i Aleksandra, već i njihove porodice, kao i bliske prijatelje:
- Jovana je za rezultate testa rekla svojim najbližima, koji su bili presrećni, jer znaju da su ona i njen dečko oduševljeni što će prvi put postati roditelji - zaključio je za „Alo!“ izvor blizak poznatom paru.
Ovim povodom, pozvali smo Jovanu, koja je potvrdila naša saznanja.
- Istina je da sam trudna! Mnogo sam srećna zbog toga. Inače, Sale mi je još na moru, radi, a ja sam se vratila i sada uživam okružena pažnjom svojih najbližih - izjavila je Jovana Pajić za „Alo!“
Podsećanja radi, Jovana i Saša su skoro dve godine zajedno. Dok je boravila u „Farmi“, mlada pevačica nije uopšte potencirala svoju vezu, već je tek nakon izlaska iz šoua obelodanila svoju ljubav i predstavila dečka javnosti. Kada su odlučili da se skuće i započnu zajednički život, Jovana je za „Alo!“ izjavila:
- Sale i ja sada živimo zajedno i lepo nam je. U početku nam je bilo malo čudno, ali sada je sve baš kako treba.
Sada, kada je i beba na putu, pretpostavljamo da će na red doći venčanje. No, o tom potom!

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 08 август, 2011  

    Pa nek im je sa srecom ako je to ono sto zaista zele, meni su oboje jako dragi i nadam se da ovo nece uticati na njenu karijeru!

Постави коментар