Da za skandale na estradi nisu zaduženi samo narodnjaci, potvrdio je Rambo Amadeus! Na preksinoć završenoj 45. zaječarskoj gitarijadi, muzičar se posvađao sa vlasnikom „Timočke televizije i radija“ Sašom Mirkovićem i napustio manifestaciju pre svog nastupa, za koji je bio isplaćen unapred!

- Sve je počelo u „Timočkoj televiziji i radiju“, u kojoj je snimana „Nemoguća misija“, gde su u emisiji „Moj grad“ fingirani pozivi gledalaca, dok su gosti bili Dado Topić, Rambo Amadeus i Đorđe David. Gledaoci su negodovali zbog nastupa Dade Topića jer je hrvatski muzičar. Dok je Dado to mirno prihvatao, Rambo je burno reagovao - priča za „Alo!“ Saša Mirković i dodaje da je kulminacija tek usledila.
- Kada je snimanje fingirane emisije završeno, Dadi su rekli da ga napolju čeka grupa ljudi koja bojkotuje njegov nastup na Zaječarskoj gitarijadi i sugerisali mu da izađe na sporedni izlaz i uđe u ambulantna kola. Kada je Topić to i uradio, u ambulantnim kolima mu je otkriven pano emisije „Nemoguća misija“ i on je prihvatio šalu. Međutim, na sve ovo besno je reagovao Amadeus, koji je otišao u hotel pre predviđenog nastupa na Gitarijadi. Ramba je čekalo 20.000 ljudi, a on je honorar za ovaj nastup uzeo unapred i nije se pojavio - ispričao je Mirković.
Iako tokom jučerašnjeg dana nije bio dostupan za komentar, Rambo Amadeus je nakon skrivene kamere ipak dao izjavu agenciji Beta:
- Nije bilo ničega na moj račun, ali me je bilo sramota od Dada Topića, od legende i Jugoslovena. On je bio miran i video je da se nešto neobično dešava, ali ga je dugogodišnje iskustvo zaustavilo da reaguje. Sadržaj emisije je bio smešan i neduhovit i taj postupak nije bio „domaćinski“ prema Topiću - izjavio je Antonije Pušić alijas Rambo Amadeus, a Beta prenosi da je obećao da će koncert održati kasnije. Kada?!

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар