Najveća želja Seke Aleksić, da postane majka, počeće da se ostvaruje u septembru, kada će se folk zvezda podvrgnuti vantelesnoj oplodnji. Koliko pevačica s nestrpljenjem očekuje ovaj zahvat, najbolje govori podatak da je već počela psihički i fizički da se sprema, pa je rešila na vreme da obavi sve potrebne testove i analize.

Fotograf našeg lista uslikao ju je ispred jedne privatne klinike gde se podvrgla medicinskim ispitivanjima koja su uobičajena rutina pred pripreme za vantelesnu oplodnju.
Samo nekoliko sati nakon što ju je paparaco dnevnog lista „Alo!“ fotografisao ispred klinike, Seka je na svom „fejsbuk“ profilu objavila status: „Devojka mi vadi krv... Ruka joj se trese od treme... Kaže mi: ‚Ja vas obožavam, gde baš ja da vam vadim krv! Vi ste moj veliki fan!“ Očigledno zbunjena medicinska sestra verovatno je imala nameru Aleksićevoj da kaže da je jedan od „vojnika“ njene armije obožavalaca, pa je zbog treme napravila lapsus i Seku nazvala svojim fanom.
Skoro svaki dan do 18. avgusta folk diva ima zakazane nastupe u regionu, a posle toga sa suprugom Veljkom odlazi na zasluženi odmor u egipatsko letovalište Šarm el Šeik. Po povratku sa letovanja, Seka planira da se podvrgne zahvatu vantelesne oplodnje, posle čega zajedno sa suprugom očekuje da će ih obradovati lepe vesti. Inače, par žarko želi da dobije blizance, a šanse za to višestruko su veće kada do trudnoće dođe ovom metodom.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар