Svakim danom, na „beogradskim Maldivima“ rodi se po neka nova zvezda. Tako je juče Nataša Cvetkovski, iz ekipe Beograd - Novi grad, ostavila bez daha muške učesnike, ali i producente, svojim vatrenim plesom.


Naime, Nataša se već godinama bavi folklorom, ali posebnu pažnju posvetila je zanosnom trbušnom plesu. Tokom pet minuta u kojima je mogla da iskaže talenat kojim se razlikuje od drugih, mlada Beograđanka je ponela atraktivan kostim i zanjihala vretenasto telo uz ritam orijentalne muzike.

Igra neverovatno. Obožavamo da je gledamo. Rešio sam da i svoju devojku pošaljem na kurs „trbušnjaka“. Mogu samo da zamislim kako bi ceo Niš poludeo za tim - kaže Milan Cvetanović, član niške ekipe.
Inače, 24-godišnja Nataša Cvetkovski student je Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Skoro svakog popodneva, u slobodno vreme, Nataša pokazuje ostalim takmičarkama korake, pokrete i tajne plesa kojim je očarala takmičare.

- Želim da Beograd - Novi Grad pobedi. Svi takmičari su spremni, daju sve od sebe, ali mnogo zavisi i od glasova publike. Volela bih da im se dopadnem. Imala bih na šta da potrošim novac - iskreno je prokomentarisala Nataša.
Dotle će da đuska!

„Maldivi“ - epicentar srpskog talenta
S obzirom na to da su producenti šoua „Maldivi, više od igre“ zbog koncepcije projekta tražili pre svega fizički spremne i izdržljive pojedince, učesnici su mahom mladi i multitalentovani ljudi iz gradova širom Srbije. U prva četiri takmičarska grada - Niš, Šabac, Subotica i Beograd - Novi grad - nalaze se učesnici različitih zanimanja.
Prema upitniku koji su popunjavali prilikom kastinga, najviše je studenata, ali i onih koji se profesionalno bave sportom, kao što su kikbokserka Sanja Sučević iz Subotice i fudbaler Milan Cvetanović iz Niša. Među takmičarima su i manekenke i modeli poput zanosne Nišlijke Nine Aranđelović. Neki takmičari su uveliko zaposleni i rade, a pojedini, poput Branislava Savkovića, imaju i svoj porodični biznis.

Preko hleba traže pogaču!
Učesnici, a pogotovo učesnice rijalitija, sve više pokazuju razmaženost. Neretko preteruju sa zahtevima, iako su im organizatori obezbedili nezapamćen luksuz i komfor, izobilje hrane, pića i drugih pogodnosti koje prosečan Srbin svakako ne poznaje.
- Jasno je da su mladi i da se nisu do sada ovako odvajali od roditelja, da se čak ni telefonom ne čuju, ali pojedini pokazuju preteranu vezanost za roditelje, sestre, momke. Trudimo se da im izlazimo u susret za razne sitnice, koje će im olakšati učešće u „Maldivima“ - kažu u Televiziji „Hepi“.
Devojke, a pogotovo Jelena Vujović i Andrea Nikolić, prave su mamine maze. Jelena je nedavno proplakala ceo dan jer nije videla tatu uoči rođendana, dok Andrea neumorno svakog jutra traži svoju mamu. Svakodnevno su aktuelni i posebni zahtevi za kozmetičara, frizera, pedikira, posebne kreme protiv pega, fleka od sunca. Iako sami biraju hranu, uvek se nađe neko ko hoće „mamino omiljeno jelo“. Dnevno se, prema izvorima iz produkcije, popije čak oko 50 litara mleka.
- Gledali smo „Parove“, oni su imali šta su hteli! Možemo i mi da tražimo! Ipak je ovo vrhunski šou, a mi takmičari - rekli su učesnici serijala „Maldivi, više od igre“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар