Da su njene korekcije na telu urodile plodom potvrdila nam je lično Vesna Zmijanac, a i otkrila da je njen momak Željko Rstić oduševljen njenim novim izgledom. Naime, Zmijančeva je nakon fejsliftinga, lipolize i abdomenalne plastike, za svog dragog najzgodnija žena na svetu.

- Ja sam Željku bila privlačna i pre ovih korekcija, ali sada je oduševljen. Zaljubljen je u mene kao i prvog dana, ali se ja osećam lepšom, mlađom i privlačnijom. Njemu sam najseksepilnija žena sigurno! Ali, važno je i da sami sebi izgledate fenomenalno - priča za „Alo!“ popularna pevačica i dodaje da svako ko ima mogućnosti, treba da ode kod plastičnog hirurga.
- Tri dana posle operacije, u kojoj je učestvovao internacionalni i nacionalni tim lekara, šetkala sam se gradom, ispijala kafe i imala nastupe u inostranstvu. Kao da nisam bila na operacionom stolu. Odstraniti višak i popraviti nedostatke je kao blagoslov. Biću mlada i lepa do stote godine! - kaže Vesna i komentariše da se sa dečkom ne svađa, kako su mnogi pričali, već su to normalne male rasprave koje imaju i drugi parovi.

- Jedini naš problem je što sam ja tačna, a on je opušteniji što se tiče vremena i onda ponekad dođe do kurcšlusa. Ali, pomirenje padne posle nekoliko trenutaka - dodaje Zmijančeva, ističući da između nje i Rstića ne postoji ljubomora jer su uvek zajedno.
- Željko me prati na sve nastupe, tako da uvek zna gde sam i sa kim. Ali, i kada smo razdvojeni, imamo poverenja jedno u drugo! - završila je popularna pevačica.

Vesna i Željko putuju u Antaliju!
Kada budu završili sa letovanjem u Crnoj Gori sa decom, pevačica i njen izabranik će otići na romantično putovanje u Antaliju.
Prvo ćemo ići na odmor u Crnu Goru s decom i Željkovom mamom, a kasnije on i ja idemo u Tursku. Volimo putovanja, pa verujem da će nam biti lepo i romantično - kaže Vesna.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар