To što su dve najveće estradne zvezde odbile njegove pesme, Boru Đorđevića ne potresa previše. U razgovoru za Kurir, na rođendanskoj žurki Olivera Mandića, popularni Čorba kaže da potpuno razume i Svetlanu Ražnatović i Lepu Brenu, i da im ne zamera: "Dešava se. Ceca je htela i prihvatila je tu pesmu. Međutim, situacija je naložila drugačije. Pesma će je čekati. Ona je i dalje moja draga, velika prijateljica. Brena je kupila jedan tekst, mnogo joj se dopao, ali možda joj zbog Cecinog albuma nije odgovaralo da snimi pesmu. To potpuno razumem."
Na pitanje da li se umorio od muzike, odgovara kao iz topa: "Ma, kakvi! Imamo mnogo posla. Kao mladići smo. Tako se i osećamo. Spremamo i novi CD, ali nikad se ne zna u kom će se pravcu sve kretati. Vodimo se srcem."
A da li mu imponuje kada neko od 15 godina priđe i kaže mu da se prvi put napio uz pesmu „Kad sam bio mlad“? "Naravno da mi imponuje. Mislim da su najmanje tri generacije odrasle uz Riblju čorbu, a verovatno se i napile."
Kakav je odnos prema roku danas u Srbiji? "Popravlja se, rekao bih. Moguće da su za to zaslužni i mediji, koji nam nešto u poslednje vreme posvećuju pažnju. Prosto se pitam šta im je..."
On je otkrio i ima li Riblja Čorba naslednike? "Ima mnogo dobrih mladih bendova, ali vidim da je kriza sa autorima. Ali, još nam ne trebaju naslednici."
Budući da je na žurki bio sam, logično je pitanje - gde mu je lepša i mnogo mlađa polovina, supruga Aleksandra: "Moja draga gospođa je došla danas sa odmora i previše je umorna da bi mogla sa mnom da obilazi gradska dešavanja. Sledeći put ćemo se sigurno zajedno pojaviti."

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар