Ukućanin Nikola Nemešević Nemeš je za 78 dana, koliko traje rijaliti „Veliki brat“, bahato polomio čaša, flaša i još štošta u kući za nekoliko desetina hiljada evra.

Sada će konačno saznati koliko je sve to „bolelo“ Velikog Brata. Zbog bahatog ponašanja Marijane i Požerevljanina stanarima je smanjena glavna nagrada, koja sada iznosi 69.700 evra. Naime, VB je smislio okrutnu osvetu za Nemeša, odnosno čitavu igru oko lažne nagrade koju je, navodno, on dobio u stvarnom svetu. Požarevljanin je pozvan u ispovedaonicu, gde mu je saopšteno da je nominovan za nagradu zbog neviđenog broja pregleda njegove pesme „Znam taj smešak“.
- Nemeš, znam da ne bi trebalo da ti odajem informacije iz spoljnog sveta, ali ova jedna se tiče tvoje karijere. Nominovan si za nagradu, a ukoliko je osvojiš, uključićeš se u dodelu putem video-linka iz kuće. Humanitarna fondacija „Adrija“ od srca te nominuje za godišnju nagradu za dostignutih 700.000 pregleda tvoje pesme „Znam taj smešak“ na kanalu „jutjub“ - rekao je Veliki Brat Nemeševiću.
Nemeš je prilično naivno poverovao, skoro je zaplakao i rekao da će početi da razmišlja o pozdravnom govoru na bini. VB mu je rekao i da će možda biti voditelj emisije „Sve za ljubav“.
Naravno, humanitarna fondacija ne postoji, ne dodeljuje nagrade niti će ikad, ali Veliki Brat će napraviti presedan i namagarčiti Nemeša. Kada mu budu uručili nagradu, Veliki Brat će smisliti način da njegovu nagradu polomi, baš kao što je Nemešević njemu izlomio kuću.

Marijana se kaje zbog ćerke!
Najkontroverznija ukućanka Marijana Čvrljak izgleda da se tek sada osvestila i shvatila da je ona najpre majka i da njeno ponašanje nije primerno. Naime, Veliki Brat je ukućanima pustio snimak sa devojačke žurke kada je Marijana lomila sve po kući. Videvši koliko je bila pijana i kako se ponašala, počela je da plače.
- Samo da moje dete ne ispašta zbog mojih gluposti. Ljudi su zlo, mogu da udare na nju. Ne želim da me sutra osuđuje. Šta sam ja sebi dozvolila. Ne verujem - rekla je Čvrljakova, koja se nalazi na otpadu, dok je njen dragi u luksuznom delu sa starim ukućanima.





ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 03 јун, 2011  

    Ovo je tako strasno i ponizavajuce, sad poslije ovoga covijek treba nastavi dalje da zivi jel? Ovo je sramota stvarno, trebao bi ih tuziti, kakve stvari case i ostala govna koje sve skupa vrijede 200 evra, ajde molim te ti covjek pred cijelim svijetom ponizis do dna.. Izbaci ga ako je unistio nesto a ne da ga ponizavas...

Постави коментар