Sarajveski romantik Hajrudin Varešanović i grupa „Hari Mata Hari“ proslavili su sinoć u Centru „Sava“ 25 godina karijere! Dame u publici, naravno, nisu štedele ni dlanove ni suze.

- Dobro veče Beograde, došli smo ovde gde smo održali svoj prvi profesionalni koncert, kako bismo proslavili 25 godina postojanja grupe „Hari Mata Hari“. Ovo je veliki jubilej - rekao je Hari. Publika koja je ustala odmah nakon njegovog kratkog obraćanja, više nije sela, a i one najstarije i one najmlađe zaigrale su ispred bine.
Veliki aplauz sarajevski bend i Hari, sinoć su iz publike dobili od mlade pevačice Ilde Šaulić, dok su ih iz prvih redova bodrile voditeljke Dragana Katić i Suzana Mančić. Podršku iz Sarajeva „Hari Mata Hari“ grupa dobila je od strane kolege Dženana Lončarevića, a sa svojom majkom sinoć je viđen i sin Slobodana Živojinovića iz prvog braka, Filip.
Inače, „Alo!“ je sinoć Hariju darovao skupocenu brojanica, koja će mu u narednom periodu svakao će mu biti od velike pomoći pošto se prethodnih dana spekulisalo da je pred koncert bio prehlađen.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар