Osim toga što je već morao da nabavi terarijum i kućicu za pse, Ljubiša Buha Čume moraće uskoro da iskopa i jedno jezero u dvorištu, kako bi njegova supruga Ivana skućila aligatora kojeg planira uskoro da kupi!

Lepoj pevačici nije bilo dovoljno što već ima iguanu, tri psa, četiri papagaja, mačke i ergelu konja, pa se odlučila da svoj mali zoo-vrt obogati još jednom živuljkom!
- Volim neobične i tropske životinje, koje dolaze iz daleka i koje su retke. Planiram da uzmem aligatora jer mi je veoma interesantan, a i imam sve uslove da ga udomim. Ljubiša je pristao da mi kupi aligatora, ali mi je rekao da se plaši da će me pojesti. Ja sam ga ipak ubedila da ću da ga pripitomim bar malo. Moja ljubav prema životinjama je bezgranična i one to osećaju - kaže Ivana Buha u razgovoru za „Alo!“, a dok ne dođe novi član njenog životinjskog carstva, svu ljubav i brigu usmerava na brojne kućne ljubimce koje poseduje.
- Sada imam dva crna psa rase kane korso i engleskog buldoga, koje obožavam. Takođe, imam i iguanu, koja je postala agresivna zbog mačke koja je uznemirava, tako da mi je haos u kući sa životinjama. Svako jutro kada ustanem, zna se red, prvo nahranim pse, mačku i na kraju iguana, pa tek onda ja dolazim na red i pijem jutarnju kafu - otkriva Ivana Buha, čija strast prema životinjama datira od njenog detinjstva, zbog čega je ljubav prema različitim ljubimcima prenela i na svoju ćerkicu.
- Još u detinjstvu se javila moja ljubav prema životinjama, naročito psima. Odrasla sam sa dva vučjaka i šarplanincem i kada sam bila mala, kao i svako dete, dovlačila sam kući kučiće i mačiće. Sada ne mogu da zamislim život bez psa, jer je ljubav koju on oseća prema meni i ja prema njemu ogromna - zaključila je Buha za „Alo!“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар