Juče je stanare kuće Velikog Brata dočekao novi nedeljni zadatak, priprema za “Balkan song contest 2″. Veliki Brat ih je podelio u parove i dao im pesme koje treba da spreme do sledeće nedelje. Kao pomoć, dobili su i profesora pevanja, ali i istruktora fitnesa da ih spreme kako dolikuje za takmičenje. Nagrada je ovaj put mnogo primamljivija nego ranije, jer se stanari ne bore za luksuzni budžet, nego za direktan ulazak u finale!
Parovi koje je Veliki Brat osmislio su sledeći: Antonija i Marijana, Nemeš i Bojana, Horvat i Duško, Brendon i Soraja, i jedini trio Nikola, Lester i Nirmal.
Pesme koje će izvoditi su različitig žanrova, počevši od Lejdi Gage, preko Nemeševog “Smeška” do vulgarnih rep numera koju su dobili Nikola, Lester i Nirmal.
Inače, nisu svi primili pozitivno ovaj zadatak. Čim su dobili tekstove pesama, Nirmal se pobunio da je njihova previše vulgarna, ali će on ipak da je otpeva. Soraji se nije svidelo to što nikad nije čula pesmu od Lejdi Gage, a treba da je peva, pa smatra da će joj biti preteško, dok se Nemeš pobunio da bi želeo veći izazov, a ne da opet peva svoju pesmu. Najdalje je ovaj put otišla Bojana, kojoj se ne sviđaju opaske profesora pevanja, te je izjavila da ako joj bude profa nešto prigovorio na njeno pevanje, da će ga “napucati”.
Sve u svemu, nagrada za najbolje je zaista vredna truda, na stranu činjenica koliko je bilo pravedno uvesti takmičenje u pevanju ako se u kući nalazi studen solo pevanja. Ipak, produkcija je tu činjenicu zataškala uvođenjem parova, te je otežala zadatak favorizovanom Nemešu.

Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар