Iako je mali rastom, Džeju Ramadanovskom svet nije velik, pa tako svuda stigne i za sve nađe vremena, čak i da napravi pauzu u turneji po Americi i poseti internet zvezdu Ekrema Jevrića.

Džej, koji je na turneji u Americi sa pevačem Zoranom Jagodićem Ruletom proveo dve nedelje, sreo se u Njujorku sa Ekremom Jevrićem, koga je upoznao tokom gostovanja u rijalitiju „Farma“. Jevrić je ovom dvojcu pokazao znamenitosti Velike jabuke i ugostio ih sa suprugom Igbalom u svojoj kući u Bronksu.
- Ekrem se potrudio da se zaista sjajno provedemo u Njujorku i bio je pravi domaćin. Bili smo u Bronksu, gde Ekrem i živi, pili kafu u „Astoriji“, pokazao nam je i kafić „Mrki kafe“ u kojem je snimao spot za pesmu „Kuća-pos‘o“ - ispričao je za „Alo!“ pevač Rule, koji je dodao da su se njih trojica dogovorili da snime zajedničku pesmu.
- Da, sasvim spontano došli smo na ideju da bismo Džej, Ekrem i ja mogli da uradimo neku zanimljivu pesmu. To je za sada predlog, volja postoji, još nam sad samo preostaje da dođemo i do takve jedne fenomenalne numere - tvrdi Jagodić, koga po povratku čeka promocija pesme „Šljivovica“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар