Svetlana - Ceca Ražnatović renovira vilu u kojoj će provesti narednih osam meseci kućnog pritvora! Iako je juče prostrujila vest da je pevačici stavljena narukvica i da je kazna kućnog pritvora otpočela, reporteri „Alo!“ uverili su se na licu mesta da Ceca i dalje slobodno šeta.

Poslednje dane pred pritvor folkerka koristi da sredi kuću i da je maksimalno prilagodi novonastalim okolnostima. Poznata pevačica, koja je sklopila dil sa sudom i tužilaštvom da kaznu služi u kući, za renoviranje je unajmila braću Crnogorce.
Naime, fotoreporter „Alo!“ je juče oko 10 sati ujutru snimio dolazak sivog „audija“ (broj tablica poznat redakciji) pred pevačicinu vilu u ulici Ljutice Bogdana 3. Iz luksuznog automobila izašla su trojica muškaraca, koji su prvo otišli do kućice ispred vile, u kojoj se nalazilo lično obezbeđenje Ražnatovićeve. Posle kratkog razgovora, ušli su u dvorište, a za njima i majstori, koji su izašli iz starog „pasata“ sa crnogorskim tablicama. Pet minuta kasnije, pred kuću je stao crni džip, iz kojeg je izašla Svetlana Ražnatović sa sestrom Lidijom, držeći u ruci CD. Pevačica se pojavila u prilično opuštenom izdanju, u beloj trenerci i majici, i odmah je ušla u kuću, gde su je majstori već čekali.
Pola sata nakon toga, građevinci su napustili Cecinu vilu odnoseći iz nje bele gipsane ploče.
Da je u kući pevačice poprilično burno ovih dana videlo se i kad je oko 10 i 45 pristigao službeni automobil „Pošte“, iz kojeg je iznet veliki paket i koji je odmah unet u kuću.
„Alo!“ je juče pokušao da od Svetlane Ražnatović sazna za šta je tačno unajmila majstore i kakvi su joj planovi za renoviranje, ali od PR službe poznate pevačice do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Rešenje o narukvici još putuje iz suda!
Uprava za izvršenje zatvorskih sankcija Ministarstva pravde u toku jučerašnjeg dana nije dobila rešenje suda po kojem treba da postupi i stavi narukvice na noge Svetlani Ražnatović i njenoj sestri Lidiji Ocokoljić.
- Od momenta stizanja rešenja u Upravu, dužni smo da u zakonskom roku od osam dana instaliramo uređaje u samoj kući i na noge Ražnatovićevoj i Ocokoljićevoj. Imamo obučene ljude za to i nikakva privatna lica ne angažujemo za instalaciju uređaja - saznajemo od izvora u Upravi, koji nam je dodao da niko od njihovih zaposlenih juče nije ulazio, niti je bio pred vilom u Ljutice Bogdana na Dedinju.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар