Ništa on tu ne bi dir‘o! Za razliku od miliona ljudi širom sveta koji bi pohrlili da se bar na minut nađu u društvu slavnog britanskog muzičara Stinga, Zdravko Čolić nije bio previše zainteresovan za ovaj susret!

Iako se pompezno najavljivalo snimanje dvojice legendarnih muzičara u emisiji kod Ivana Ivanovića, Čola nije želeo da se pojavi zajedno sa britanskom zvezdom.
- Sting je odradio svoj deo posla juče, a Čolić će danas, tako da kada se sve dobro montira, emisija će biti skockana za premijerno prikazivanje u petak uveče. Gledaoci neće ni primetiti da se dve velike zvezde nisu čak ni srele - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor.
- Kada već nisu sedeli zajedno u studiju, Čola je shvatio da nema svrhe da uopšte dolazi na snimanje samo da bi se upoznao sa Stingom. Zbog toga je javio producentima da će taj neformalni deo druženja da preskoči i da će se pojaviti danas u studiju kako bi odradio svoj deo snimanja sa Ivanovićem. Inače, legendarni Čola i nije nešto fasciniran Stingom, tako da nije ni čudo što ga je ‚ladno iskulirao - zaključuje naš izvor.

Ivan Ivanović: Da je Čola rođen gde i Sting, sigurno bi bio veća zvezda od njega!
Nedugo pošto je svog gosta ispratio u hotel, Ivan Ivanović je za naš list preneo utiske sa susreta sa Stingom i dodao da bi Čola bio veća zvezda od njega da je rođen gde i svetski poznati muzičar.
- Bilo je fenomenalno. Oduševljen sam Stingom, njegovim ponašanjem, pričom. Čovek je legenda i skroz prijateljski nastrojen. Imali smo super komunikaciju, a i sa publikom je odlično sarađivao. Jedino Zdravko Čolić sa domaće scene može da parira Stingu tako da sam ih namerno spojio u emisiji. Da je Čola rođen gde i Sting, bio bi mnogo veća zvezda od njega. Da su obojica snimali odjednom, izgubio bi se duh emisije zbog prevoda - rekao je Ivanović za „Alo!“.

Sting: Čuo sam da Ivanović želi da smrša
Neposredno po završetku emisije kod Ivana Ivanovića, proslavljeni muzičar Sting otkrio je za sajt „prva.rs“ kakve je informacije o svom domaćinu saznao pred gostovanje.
- Čuo sam da je Ivanović genije i da pokušava da smrša. Dobio sam od njega predivan poklon, srpsku balalajku, ali ne mogu da se setim njenog tačnog naziva - rekao je Sting, kome je Ivan zapravo poklonio tamburu, ali ovaj nikako nije uspeo da izgovori pravilno, pa je instrument sve vreme nazivao „sambura“.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар