Izgleda da se Marijani Čvrljak i Nikoli Nemeševiću dopada ona narodna „Posle svađe, sve je slađe“, pa su zaboravili na raskid i pomirili se u krevetu.

Naime, iako je Šibenčanka govorila da ne želi više da vidi svog dragog Nemeševića zbog raznih igrarija koje je imao sa bivšim ukućankama i da ne vredi da se bori za njihovu ljubav, predomislila se kada je ugledala svog voljenog. Po već ustaljenom receptu, posvađali su se zbog njegovog zbližavanja sa Bojanom i tada je neverna kućanica iz Šibenika nazvala Nemeševića muškim gadom, a on joj uzvratio da ga guši.
- Prestani da me gušiš nebitnim stvarima. Ponašaš se kao da smo deca. Znaš šta osećam prema tebi, ne guši, spusti loptu - obratio se Požarevljanin svojoj lepšoj polovini, a zatim je odveo u spavaću sobu da bi seksom zapečatili pomirenje.
Pošto su stanari navikli na njihove akcije ispod jorgana, niko nije obraćao pažnju na golupčiće. Posmatrajući pokrivač koji je i te kako odskakao, reklo bi se da se Nemeš dodatno potrudio da mu draga oprosti.
Koliko će ova novouspostavljena romansa potrajati ostaje da se vidi.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар