Iako se srpska publika pomalo navikla na njegove briljantne koncerte, Sting je i sinoć pred 15.000 ljudi u „Beogradskoj areni“ dirnuo dušu mnogobrojnih fanova koji su tiho pevali sa njim, ali su ga pozdravljali gromoglasnim aplauzom.

- Dobro veče, Beograde - na iznenađenje nekih sinoć se Sting obratio publici na srpskom nakon što je sve u dvorani najpre raspevao čuvenim hitom „Every Little Thing She Does is Magic“, koja je nastala kada je bio član grupe „Polis“. Uz usnu harmoniku i jednu od najlepših i najpoznatijih pesama „Englishman in New York“ oduševio je svoje mnogobrojne obožavatelje koji mu nisu zamerili ni kada ih je nakon sat i po vremena na čistom srpskom jeziku obavestio da će napraviti pauzu od 20 minuta.
Stingov spektakl, praćen simfonijskim orkestrom „Kamerata Serbika“ i fantastičnom dirigentkinjom Sarom Hiks, nije propustio ni njegov kolega kantautor Goran Bregović, ali ni bivši ministar Mlađan Dinkić. Bregović je došao u društvu Žike Jakšića, a voditeljka jutarnjeg programa RTS-a Nataša Miljković i Jelena Tomašević takođe su prisustvovale ovom koncertu za pamćenje.





ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар