Severina je dobila glavnu ulogu u srpskom filmu “Business, Baby” koji će se snimati u Beogradu, pišu mediji u Hrvatskoj. Režiser filma biće Slobodan Pešić koji živi u Njujorku, a producent je Miloš Paramentić.

Pešić je u jugoslovenskoj filmskoj istoriji upamćen po filmu “Slučaj Harms” koji je 1987. prikazan i u Kanu, a Paramentić, stari as srpske kinematografije, televizije i filmske kritike, poslednjih godina radi kao direktor Direkcije FEST-a.

Autor i producent ambicioznog projekta boravili su na nedavnom 64. filmskom festivalu u Kanu gde su imali više sastanaka s mogućim partnerima iz susednih zemalja i Evrope.

Film će biti rađen u saradnji s više produkcijskih kuća, a spominje se nekoliko kandidata iz Zagreba, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Slobodan Pešić je i autor već završenog scenarija o vrlo uspešnoj poslovnoj mladoj ženi, koju će igrati Severina koja je u potrazi za ocem svoga budućeg deteta.


Film će se snimati krajem ove godine i tokom proleća 2012. Slobodan Pešić, kojeg je pre dve decenije evropska kritika proglasila rediteljem velikog potencijala, ne sumnja u višestruke Severinine talente, među kojima je i onaj glumački.

Uz nju će u filmu glumiti i Rade Šerbedžija, Radivoje Bukvić, Jasna Žalica, Sebastian Kavaca, Frano Lasić, te popularni beogradski glumci Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

Izvor: Vesti online

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар