Poučen primerom Milana Stankovića, koji je godinu dana bio u medijskog izolaciji, Stefan Petrušić, pobednik pete sezone takmičenja „Zvezde Granda“, odlučan je u nameri da sluša komande direktora Saše Popovića.

Dan nakon što je trijumfovao u punoj „Areni“, ovaj mladi pevač otvoreno priča o svojim željama i planovima i kaže kako smatra da je svim njegovim kolegama slučaj bivšeg učesnika poslužio kao primer.
- Iskreno, o Milanu imam baš lepo mišljenje. Talentovan je, izgradio je svoj prepoznatljiv fazon, lepo peva, ali mislim da je oko sebe imao loše savetnike, koji su ga doveli do ovog što mu se sada dešava. Krivo mi je što se njegova priča sa „Grandom“ neslavno završila. Taj primer je za nauk i meni i svim ostalim mojim kolegama, tako da nikad ne treba da zaboravimo kako smo postali poznati pevači i ko nam je omogućio da dođemo ovde gde smo. Publika je glasala za nas, ali je Saša to omogućio i nameravam da ga slušam - započinje razgovor za naš list Petrušić, koji misli da nema mesta poređenjima između njega i Dušana Svilara, pobednika treće sezone „Grandovog“ takmičenja, za koga mnogi kažu da nije najslavnije iskoristio svoju pobedu.
- Čuo sam dosta puta komentar da podsećam na Svilara zbog pesama koje izvodim. Oni koji su pomno pratili takmičenje znaju da sam otpevao skoro isti broj i narodnjaka i zabavnjaka. Raznoliki repertoar sam imao, tako da me komentari da ću proći kao on ne dotiču preterano. Dečko ima svoj stil u kome je veoma dobar. Sad, to što ga nema preterano u medijima ne znači da ne radi dosta na terenu. Kad želim da se opustim, za svoju dušu pevam etnopesme, ali znam da to još kod nas, nažalost, nema toliko veliku prođu da bih se samo time takmičio - priča Stefan, svestan trenutne muzičke situacije u zemlji.
Kako mladi pevač kaže, kada se plasirao u superfinale sa Ivanom Pavković, bilo mu je teško, ali je takođe bio i presrećan što je baš sa njom bio na sceni.
- Ne kažem da mi ne bi bilo drago da je neko drugi bio, ali Ivana mi je najdraža. Super peva, lepo izgleda - priča Petrušić, koji nije zamerio Mitroviću zbog toga što su svojevremeno njegovi plakati bili prelepljivani upravo Milanovim:
- Iskreno, ja se nisam preterano iznervirao zbog toga, nisam tome pridavao značaj jer svako radi kako misli da treba. Ako je to bio neki njihov fazon, onda u redu. Moji roditelji i sugrađani su bili revoltirani tim postupkom prelepljivanja plakata. Pričam sa svim ostalim takmičarima, zašto ne bih i sa Milanom!
Priče i spekulacije koje su se pojavile u medijima o Stefanovom seksualnom opredeljenju, kako kaže, ne dotiču ga preterano, jer je siguran u sebe po tom pitanju.
-Ma, jao, čuo sam svašta. Te sređuje obrve, te stavlja puder, te uska garderoba. Pa puder, hteo ja to ili ne, moraju da mi stave zbog kamere i reflektora. Što se tiče ostalog, 80 posto momaka na ulici ima sređene obrve, utegnuti su i doterani. Ne vidim ništa loše u tome kad neko vodi računa o svom izgledu. Ovo je vreme metroseksualaca!

Palanka slavila do jutra
Posle proglašenja pobednika, Smederevska Palanka postala je najveseliji grad u zemlji te večeri, a povod je bio i više nego jasan - Stefanova pobeda.
- Posle finala ostao sam još malo u Beogradu sa prijateljima i fanovima, pa smo se onda uputili u Palanku, gde je bukvalno ceo grad slavio. Posebno su mi bile zanimljive parole koje su se uzvikivale pre dve večeri, a koje su glasile „što je Novak za Srbiju, to je Stefan za Palanku“. Vatromet je obasjavao grad, muzika se čula na svakom ćošku. Do 6.30 ujutru smo uživali i zajedno se veselili, zato sam i ostao sad bez glasa, ali ne žalim. Vredelo je sve. Veoma mi je značilo sve ovo što mi je moj grad omogućio, a ja ću im uvek kad budem mogao uzvratiti - rekao je Stefan za „Alo!“

Dragi Domić: U se i u svoje kljuse!!!
Ko nije za sebe, nije ni za druge, očigledno je već odavno shvatio Dragi Domić, koji se u finalnoj večeri potrudio da sebi pošalje što više glasova.
Naime, umesto da lomi prste zbog nervoze, ovaj Šapčanin odlučio je da ih uposli za korisniju stvar. Tako je uzeo sve svoje telefone, što nije promaklo našem paparacu, i počeo da u finalu „Zvezda Granda“ šalje glasove za sebe.
Na njegovu žalost, tri telefona i svi obožavaoci nisu bili dovoljni da uspe da pobedi u finalu. Ali, ako je za utehu, makar nikako ne može posle svega da bude ljut na sebe, jer je učinio sve što je mogao!

Popović rasplakao Milicu Todorović!
Haos i frka koji su uobičajene pojave na manifestacijama poput takmičenja „Zvezde Granda“ najviše su dotakli Milicu Todorović, koja je zbog Saše Popovića uplakana i sa nedovršenom frizurom izašla na scenu, do koje je trčala bosa.
Naime, Milici je direktor „Granda“ rekao da nastupa u 23.30, međutim, 20 minuta pre njenog nastupa u garderobu je ušla jedna organizatorka i rekla joj da mora odmah na scenu jer je Popović zbog nepredviđenih okolnosti pomerio njen nastup. Tad je nastao opšti haos, pa su je u isto vreme šminkali, oblačili i nameštali joj frizuru, što je nju, naravno, unervozilo, pa nije mogla da zadrži suze.
Ipak, u maniru pravog profesionalca, Todorovićeva je bosonoga dotrčala do scene, uspela da suzbije suze i nasmejana izašla pred punu „Arenu“.

„Organizovana glasanja mi nisu bila potrebna“
Tokom takmičenja u više navrata se pričalo da takmičari kupuju veliki broj kartica da bi glasali za sebe, te da organizuju glasanje, ali Petrušić kaže da to nije radio jer mu ne treba.
- Ako su moji roditelji, rodbina i prijatelji glasali za mene, onda jesam imao organizovano glasanje. Nismo se bavili kupovinom ne znam koliko kartica i šta se već sve pisalo i pričalo za većinu takmičara. Ako je neko to i radio, meni ne smeta jer se svako snalazi kako zna i ume. Ja sam imao sreću što imam rođake i u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni, pa verujem da je moja pobeda delom i njihova zasluga. Hvala bogu, pa me je glas služio, te nisam morao da se organizujem. Znam da je isti slučaj i sa Ivanom Pavković - zaključuje Petrušić.

Mirjana „slikala“ publiku!
Da su zvezde „Granda“ vrlo zanimljive paparacima, to je odavno poznato, ali da će mladi pevači pokušati da otmu posao fotografima - to se nije znalo do subote uveče!
Naime, dok su aparati i telefoni bili upereni ka finalistima takmičenja „Zvezde Granda“, Mirjana Mirković je uzvratila fotografisanje sa scene i „slikala“ svoje mnogobrojne fanove. U kratkoj zlatnoj haljinici, pevačica je uspela da „uhvati“ veliki deo onih koji su stajali ispred bine, a na veliko zadovoljstvo muškog dela publike koji je stajao ispred bine - i oni su pogledom uhvatili trenutak, kada ih, žargonski rečeno, „slika“. Miri možda nije delovalo kao da je haljinica baš toliko mala, ali svakako jedno je sigurno: i njena i naša fotografija je uspela!
Nažalost, Mirkovićeva je ispala u drugom krugu, pa nije mogla da napravi seriju „slika“.
Ne verujemo da će mlada pevačica propasti u poslu jer ima dobar glas i veliki broj fanova, ali za ne daj bože, ako slučajno ne prođe dobro kao pevačica, ona makar uvek ima alternativu da radi u nekim novinama, kojima su dobri fotografi uvek potrebni.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар