Humanitarna akcija Sergeja Ćetkovića, u kojoj prikuplja sredstva za operaciju srca Marijane Ševo, inspirisala je i vlasnike popularnog prestoničkog kluba „Bolivud“, koji su posle njegovog koncerta organizovali humanitarnu žurku.

Splav je bio ispunjen do poslednjeg mesta, a Ćetković je posle Centra „Sava“ zapevao i na bini „Bolivuda“ uz Željka Vasića, iskoristivši priliku da pozove ljude da daju dobrovoljne priloge. Hostese su nosile kutije u obliku srca, u koje su gosti stavljali donacije, a klub se odrekao i dela novca od prodaje pića, u želji da se što pre skupi 100.000 evra, koliko je potrebno za operaciju.
- Planiramo da u narednom periodu organizujemo još humanitarnih akcija u kojima ćemo pomoći ljudima kojima je to potrebno. Podrška Sergejevoj akciji je samo početak - rečeno nam je iz PR službe kluba.
Da je ovakav potez inspirisao i druge javne ličnosti, svedoči i to što su se u publici našli Vesna Dedić-Milojević, Nenad Knežević Knez, Nikola Burovac i mnogi drugi koji su takođe dali humanitarni prilog za Marijanino lečenje.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар