Uprkos životnoj drami kroz koju je nedavno prošla, kada je po hitnom postupku operisala grudi i zamenila silikone, Jelena Karleuša nije usporila tempo ni za trenutak.

I dalje nastupa svakog vikenda, brine o ćerkicama i ima snage, ali i hrabrosti da svima u lice kaže šta misli. Tako je nedavno izazvala pravu buru kada je nove pesme Cece Ražnatović i Lepe Brene nazvala „s*anjem“, ali smo razgovor s njom ipak počeli najlogičnijim pitanjem kako se oseća posle svega kroz šta je prošla.
- Hvala na pitanju, svakim danom sve bolje. Uskoro ću biti odlično - rekla je JK.

- Šta se zapravo desilo, pa si morala da odeš na hitnu operaciju grudi?
- Imala sam dugu i tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati. Tim vrhunskih stručnjaka na čelu sa doktorkom Oliverom Partonjić-Lazović uspeo je da izvadi implantate, koji su mi napravili veliki problem. Urađena je totalna rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Ne želim vaše čitaoce da opterećujem tim horor pričama. Bitno je samo da moje grudi sada izgledaju prelepo i da mi zdravlje više nije ugroženo.

- Dakle, kada si otišla na operaciju, nisi znala da te čeka prava drama?
- Na operaciju sam se odlučila jer sam primetila da nešto nije u redu. Ali, od rutinske operacije, koju su hirurzi očekivali, došlo je do neprijatnog iznenađenja na operacionom stolu. Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Mladim devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, s ovim iskustvom, nikada ne bih to učinila.

- Da li su nove grudi veće ili manje od starih?
Neznatno su veće, a i muž mi je veoma zadovoljan rezultatom. Trenutno sam u fazi oporavka.
- Dakle, spremna si za nove radne pobede!
- Upravo tako! Uskoro objavljujem novu pesmu! Dan d je 26. jun! Očekujte vrelo leto!

- Da li planiraš da je pustiš u internet prodaju?
- Ni slučajno! Na šta vam ja ličim? Na ove lopuže koje samo skidaju kožu s leđa narodu?!
- Dakle, ne odobravaš to što Ceca i Brena svoje pesme prodaju putem interneta?
- Bruka i sramota. Ako ovaj siromašni narod hoće da ga šišaju kao ovcu, ko sam ja da im otvaram oči! Navali, narode, ko vas je*e kad ste budale. Da sam ja osuđeni kriminalac, da sam bez obraza javno priznala da sam maznula milione, da sam se tako strašno obrukala pred narodom koji je naivno verovao u moju nevinost, na kraj pameti mi ne bi bilo da tom istom narodu još drsko naplaćujem pesmu! Barem bih se za jednu pesmu „ukurvila“ i poklonila je, da zamažem oči. Ali, alavi su ljudi, malo su im milioni kojih su se nakrali, nego hoće još, još, još! Moj svaki singl je poklon za moj narod! Moj siromašni i dobri narod, koji izgleda pati od teškog oblika amnezije. Nažalost, kolektivna svest naroda je na katastrofalnom nivou. Tačnije - svesti nema.
- Neki ce reći da to govoriš iz ljubomore zbog toga što je, kako se priča, Cecinu novu pesmu preslušalo više miliona ljudi.
- Ne mogu da budem ljubomorna na ono što ne poštujem i na šta gledam sa gađenjem. Koliko je Mili uzeo na toj pesmi? Pročitala sam da je zaradio 1,5 miliona dinara. Pa meni je toliki mesečni račun za „dajners“! S prezirom gledam na te pilićarske fore. I da se razumemo, ja kao neko ko ima najveće tiraže i ogroman broj fanova imam pravo da kažem svoje mišljenje. Kao javna ličnost, gnušam se pljačke ove naše srpske sirotinje i hoću da dignem glas protiv toga! Ne znam šta se desilo s ovim narodom, pa ide bez razmišljanja kao tele na klanje. Da li se ovaj narod kolektivno drogira? Najteže mi je što se ovi koji se bezobrazno bogate na grbači sirotinje smeju iz svojih vila na Dedinju, sagrađenih tuđom lovom. Zašto i da se ne smeju kad im polazi za rukom! Jedno je sigurno: „Jelena Karleuša se nikad neće bogatiti na tuđoj grbači.“ Imam čist obraz, miran san i narukvice nosim na ruci, ne na nozi. Ako već ne mogu svima da pomognem, najmanje što mogu da učinim jeste da makar poklanjam pesme. Nije mi zinulo dupe za lovu, nisam gladna ni alava.
- Za nove pesme svojih koleginica si na „fejsbuku“ napisala da su s*anje.
- Zar nisu?
- Mnogi ne dele tvoje mišljenje.
- A mnogi, bogami, i dele. Stvar ukusa. U svakom slučaju, samo sam iskazala svoje mišljenje. Čemu tolika drama?

Mišljenje o Mladiću zadržaću za sebe
- Veliku prašinu je podigla izjava Ratka Mladića da mu se dopadaš.
- Videla sam. Šta da kažem na to? Nije pametno o tome pričati. Svoje mišljenje ću zadržati za sebe.

- Kako komentarišeš njegovo izručenje Hagu?
- Za mene zločin nema nacionalnu pripadnost, nema veru. Mnogo je majki prokukalo, mnogo je nevinih žrtava... Niko nije pametan da uperi prst u krivca, a da se ne ogreši. Pa ni ja. Kao majka, moliću se da umine bol svim majkama koje su izgubile decu, moliću se da rane zacele i ružnu prošlost ostavimo za sobom. Kada se desio rat, ja sam bila mala. Sada bih učinila sve što je u mojoj moći da se tako nešto ne ponovi. A prava istina će se saznati kada svi mi budemo pod zemljom. Tek tada će se napisati prava istorijska činjenica o ratu na brdovitom Balkanu.

Seka nije kul
- Pohvalila si nedavno Daru Bubamaru, Seku Aleksić i Dunju Ilić. Odakle to?
- Rekla sam istinu. Mogu ja da volim nekog ili ne, ali uvek govorim istinu. Dara ima veliki hit, Seka se trudi, Dunja je super. Nema tu šta da se polemiše.
Ipak, Seka ti nije uzvratila kompliment!
- Pokazala je da nije kul. Njen problem. Zato su ove druge i više nego kul. Cilj mi je da se odnosi na estradi polako normalizuju. Ja pravim prvi korak, jer sam opuštena i sigurna u sebe.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар