Izgleda da je voditelj Ivan Ivanović rešio da zada nekoliko domaćih zadata ostatku kolega, koje će s velikom mukom uspeti da reše, jer će 10. juna u svojoj emisiji, pored legendarnog Stinga, ugostiti i Zdravka Čolića!

Pored toga što će Sting prvi put gostovati u jednoj televizijskoj emisiji u Srbiji, i Čola će dati svoj prvi televizijski intervju posle 15 godina!
- Od samog početka emitovanja emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, moje ambicije su bile da u goste dovedem neku svetku zvezdu i naravno da se trud isplatio jer će upravo Sting sedeti preko puta mene 10. juna u studiju „Prve srpske televizije“. Zanimljivo je da on neće biti jedini gost, već sam odlučio da baš u toj emisiji s njim gostuje i „naš Sting“, a to je naravno legendarni Zdravko Čolić! Jedina osoba koju mi imamo kao odgovor na Stinga je Čola. Čast mi je što će Zdravko prvi put posle 15 godina gostovati u jednoj televizijskoj emisiji i što je odlučio da to baš bude moja - otkrio je voditelj za „Alo!“ i ispričao da svetska zvezda nije imala posebne zahteve za dolazak.
- Jedini zahtev koji je Sting imao jeste da jedina tema o kojoj će sa mnom razgovarati bude muzika! E sad, da li ćemo biti kvarni i da li ćemo ispoštovati sve dogovore, ostaje vam da pogledate - kroz osmeh je rekao Ivanović.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар