Voditeljka emisije „48 sati svadba“ Irena Spasić juče je u prepodnevnim satima iznela svoju malu ćerkicu iz porodilišta i posle nekoliko dana boravka u bolnici sa svojim suprugom Gagom konačno otišla kući.

Paparaco „Alo!“ je uslikao voditeljku kako u naručju iznosi svoju bebu, a njen suprug je izneo nosiljku i sve stvari koje su bile potrebne za devojčicin izlazak. Iako je napolju bilo vruće, Irena je dete nosila u naručju, a njen osmeh odavao je sreću koju je u tom trenutku osećala i koju je delila sa mamom, koja je takođe došla da sačeka unuku.
- Ne mogu da dočekam da se porodim, naročito sada kada brojimo sitno. Odabrali smo nekoliko imena za našu devojčicu, ali još definitivno nismo odlučili. Od početka je zovemo Tačkica, a konačnu odluku ćemo doneti kada naša Tačkica ugleda svetlost dana - rekla je Spasićeva nekoliko dana pred porođaj, a ime koje je dala saznali smo kada smo je juče pozvali.
- Dobili smo ćerkicu Neru, koja se rodila 27. maja. Presrećni smo što smo postali roditelji jedne preslatke devojčice - rekla je Irena po izlasku iz porodilišta.
Podsećanja radi, Irena i njen suprug Gaga su u novembru mesecu snimili specijalno izdanje emisije „48 sati svadba“, u kojoj su oni bili glavni akteri, a kao zvanice su se pojavili i neki od parova koje je ona u svojoj emisiji „spojila“.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар