Iako su neki gajili nadu da će je muž Ivan ipak dočekati kod kuće i oprostiti joj preljubu, Marijanu Čvrljak su u Šibeniku ipak sačekali samo koferi i zagrljaj ćerke Korine.

Kako je objavila „Slobodna Dalmacija“, Ivan je u toku jučerašnjeg dana odneo sve Marijanine stvari u stan njenih roditelja u Kninu. Čvrljak je fotografisan kako nosi kofer sa stvarima aktuelne supruge, ali bez prisustva bilo kojeg člana njene porodice.
- Ne želim ni paru od novca koje je zaradila seksom, samo hoću razvod - jedino je što je rekao suprug pobednice „Velikog brata“, dok je njen otac Ivo Kovačević prokomentarisao kako njegova mezimica sada samo uživa u igri sa ćerkom:
- Marijana je dobro, igra se sa ćerkom, stvari polako sedaju na svoje mesto. Pitate me hoće li podeliti novac od nagrade sa suprugom? Biće onako kako se oni dogovore, to je njihova stvar - rekao je Ivo, kojem je počela da smeta medijska hajka koja je „okupirala“ život njegove ćerke.
I dok se cela njena porodica „bori“ sa tim šta će narod sada reći i da li će mediji i dalje pisati o njoj, Čvrljakova uživa sa svojom ćerkom, a intervju je dala samo za hrvatsku televiziju RTL.
- Želim da idem dalje, pare nisu bitne! Prvo moram da nađem posao da mogu svom detetu iz dana u dan da omogućim sve ono što su meni moji roditelji - rekla je Hrvatica i dodala da je svesna svoje greške, ali da bi je opet ponovila.
- Pogrešila sam što sam to uradila tako javno i osramotila muža, ali to je samo zato što sam se zaljubila u drugog muškarca. Sve sam radila iskreno i ne mislim da je to greh - dodala je Čvrljakova.

Nikolu Nemeševića ismevaju na „fejsbuku“!
Nakon što je ostavio Marijanu Čvrljak, na društvenoj mreži „fejsbuk“ osnovane su grupe koje broje na desetine hiljada fanova i ismejavaju ponašanje Nikole Nemeševića Nemeša. Naime, samo jedan dan nakon što je ostavio „glumicu i razvratnicu“ Marijanu, počele su da se pojavljuju grupe poput:
- Nemeše, je l‘ znaš taj smešak od 104.700 evra?
- Nemešizam - kad ti mama kroji život!
- Brendon: Nemeš, nebitan si! Pare su kod Marijane!
- Nemeš luzer 2011!
- Nemeš je zaljubljen u Marijanu, ali mu je mama objasnila da nije!
- Nemeš, govori ti mama, vrati se pod sisu!

Nemeš na odmoru!
Izgleda da se Nikola Nemešević umorio od javnog života i „Velikog brata“, pa je tako obavestio sve medije da će od današnjeg dana otići u potpunu izolaciju. Naime, Nikola je za „Indeks“ izjavio kako putuje sa gitarom na neko ostrvo, ne želeći da otkrije koje.
- Eto me na Jadranu u avgustu. Videću vremenom sa kim ću iz kuće Velikog Brata ostati u kontaktu - jedino je što je prozborio Nemešević.

Nemešević joj šalje cveće?!
Nikola Nemešević je, izgleda, odlučio da neke stvari uradi mami iza leđa, pa je tako na Marijaninu adresu poslao cveće sa posvetom, ili tako barem spekuliše hrvatska štampa. Kako prenose tamošnji mediji, na Marijaninu adresu je stigao buket cveća sa porukom za koje se sumnja da je stiglo iz Srbije, tačnije, da je stiglo od njenog ljubavnika iz rijalitija. Niko ne zna šta je Nemeš napisao, ali s obzirom na to da je pričao kako je dobar tekstopisac, ne sumnja se da je na ceduljici bilo nešto srceparajuće.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

3 коментара

  1. Анониман // 30 јун, 2011  

    ivane sigurno ti nije lako u ovoj situaciji ali izdrzaces ti ovo sve.

  2. Анониман // 03 јул, 2011  

    Pametno sto si je izbacio i ne treba ti ta ljigavstina ...fuj,bljak

  3. Анониман // 04 јул, 2011  

    f

Постави коментар