Uprkos tome što čelnici Televizije „Hepi“ već mesecima pokušavaju da sakriju detalje u vezi sa novim rijaliti šouomMaldivi“, koji bi od naredne nedelje trebalo da počne da se emituje, ekipa „Alo!“ je ipak uspela da uslika veliki deo onoga što se priprema.

Iako radovi još uvek nisu gotovi, slike jasno pokazuju da je reč o projektu koji će se u mnogo čemu razlikovati od svih rijaliti programa koje smo do sada mogli da pratimo. Bazen dug 18 metara, vodopadi, palme koje su specijalno stigle iz Italije, krovovi od trske, pesak, stene i sve ostalo, samo su deo onoga što će budućim učesnicima ovog novog rijaliti programa pružiti osećaj da su zaista na Maldivima.
O tome koliko je interesovanje među ljudima izazvao ovaj novi šou dovoljno govori podatak da se u jednom danu na kastingu pojavilo više od 2.000 ljudi koji žele da se nadmeću za pozamašnu nagradu. Ipak, od svih prijavljenih kandidata koji su prošli kasting, samo njih stotinak će moći da se takmiči i učestvuje u ovom visokobudžetnom sportsko-zabavnom šou programu.
Kako saznajemo, posle uspeha koji je doživeo njihov prethodni rijaliti projekat „Parovi“, organizatori ove sve uspešnije i konkurentnije srpske televizije odlučili su da svoje gledaoce iznenade potpuno novim projektom koji će gledaoce pored malih ekrana ostaviti bez daha.



Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар