Jedna od najomraženijih osoba iz ovogodišnje kuće Velikog brata, ujedno pobednica šoua Marijana Čvrljak, na trenutak je osetila šta znači biti “sam na vrhu”, pomalo zbunjeno pozirajući kao da se pita: “Šta se to dogodilo?
Ni dan posle nije bila puno informisanija, a novinari lista „Slobodna Dalmacija“ sa njom su porazgovarali telefonskim putem na jednom od odmorišta uz put, gde je predahnula uz kafu na putu prema roditeljskoj kući u Kninu, gde ju je vozio otac Ivo Kovačević.
Ljudi su je prepoznavali, te je povremeno ljubazno odgovarala i na njihove čestitke. Hoće li videti ćerkicu ubrzo, bilo je jedno od prvih pitanja: „ Hoću, već danas. Uzbuđena sam, to me najviše drži. Imam pomalo i tremu, ne znam koliko je jako smem stisnuti...“, kazala je Marijana i na pitanje da li je razočarana ponašanjem osobe s kojom se intimizirala u kući , veli: „Na koga mislite? Na Nikolu Nemeševića. Ah, na Nemeševića (smeh). Da, razočarana sam, ali i zbunjena jer ne znam šta se to dogodilo. Nismo se uopšte videli“. A da li priželjkuje nastavak te romanse, ili će je “iskulirati” kaže? „ Teško dok ne saznam istinu. Volela bih da se vidimo i porazgovaramo. Kako će potrošiti osvojeni novac? "Stvarno ne znam. Za neki novi početak verovatno“. U kom gradu? Kninu, Šibeniku, Beogradu možda? „ Više ne znam...“
Marijanin otac Ivo: ‘Dao bih joj oči
Marijanin otac na pitanje da li još uvek zamera ćerki na ponašanju, ili je sad pak ponosan na nju zbog pobede, rekao je:” Jedno i drugo! Ponosan sam na nju kao svoje dete, ali ne odobravam sve što je radila u kući. Razgovaraćemo o tome na miru, ali ćemo i proslaviti. Vidite, Marijana je još mlada, a ja imam 53 godine, i ne moramo se u svemu slagati. Ali, , da trebam za nju oba oka izvaditi, učinio bih to. Sve za njezino dobro “, kazao je otac Ivo.

Izvor: "Slobodna Dalmacija"


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар