Svetlana Ražnatović je istog dana dobila dve narukvice! Prva je, naravno, ona prava koja joj je stavljena od strane suda i biće na nozi folk zvezde dok ne odsluži kaznu od osam meseci kućnog zatvora.

Druga je u vidu pesme, jer je njena sudbina poslužila i kao inspiracija za najnoviji internet hit - „Narukvica“! Naime, Uroš Bogdanović, voditelj Radio „Indeksa“ posvetio je estradnoj umetnici i odskoro zatočenici Ceci pesmu simboličnog naziva „Narukvica“.
Na muziku jednog od najvećih hitova folk zvezde „Kukavica“ on je napisao novi tekst, a pesma u kojoj na satiričan način obrađuje aktuelna dešavanja u životu Ražnatovićeve već je postala izuzetno slušana na internetu.
- Pošto se zezam apsolutno sa svime, i ovo je moralo da se nađe na tapetu. Cilj nije da se neko uvredi, već da se svi nasmejemo ružnoj svakodnevici. Svaka stvar se može posmatrati sa vedrije strane - rekao je za „Alo!“ Uroš dodavši da je tekst sam napisao bukvalno za 3 minuta i da je na ideju došao u toaletu u kome inače dobija sjajne inspiracije.
I dok je pred samo zatočeništvo Ražnatovićeva svojoj publici na dar, do kraja osmomesečnog pritvora, poklonila album, sudeći prema reakcijama svih koji su čuli „Narukvicu“, Ceca je dobila ozbiljnu konkurenciju.
U želji da čujemo da li se Ceci dopala „Narukvica“ , pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, ali smo ostali uskraćeni za bilo kakav komentar.
- Svetlana Ražnatović poslednjih par meseci ne daje izjave i zbog ovog slučaja ostaje pri istom stavu - rečeno nam je iz PR službe Cece Ražnatović.

„Narukvica“
Priveli me,
pošla putem kojim idu prestupnice.
Pratiće me budne oči nadzornice,
inspektori srpskog MUP-a nadgledaće
kako kazne služim sve.
U „Zabelu“ ne.
Biću kući, a o meni pisaće se.
Ako odem, vrlo brzo naći će me.
Odnedavno, moja kazna počela je.
Ja do marta služim je.
Narukvica,
nisam znala da je
takva narukvica.
Sa njom spavam, kuća mi je izvidnica.
Ne bojim se da
priznam to.
Narukvica,
to je samo jedna
nožna narukvica.
Misle da sam ona
sitna prestupnica
koja laže bilo kog.


ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар