Nikola Maurović, Nikola Nastevski, Nirmal Kukić i Nikola Nemešević su prvi finalisti koji su sinoć napustili kuću Velikog brata. Prvi koji je izbačen sa najmanje glasova publike bio je Maurović, koji je s osmehom napustio rijaliti, izjavivši da jedva čeka da zagrli svoju devojku.

Posla 10 minuta napravljen je presek glasova i luksuznu kuću nasutio je Lester, koji je rekao da je srećan što je izašao kad i njegov najbolji drug Nikola. Treći koji je, na veliko iznenađenje stanara, izbačen bio je Nirmal, koji je bezuspešno pokušao da ubedi i voditeljke i publiku da nije razočaran i da je očekivao da će ispasti.
Odmah posle njega, na opšte iznenađenje svih, kuću je napustio Nemeš. Njega su u publici dočekali roditelji, a Požarevljanin je u intervjuu po izlasku izjavio da se kaje zbog nekih stvari koje je radio u kući i priznao da jako voli Marijanu sa kojom će nastaviti vezu. Sutra je veliko super finale, a za nagradu od 104.700 evra boriće se Soraja, Marijana, Horvat, Duško i Brendon.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

4 коментара

  1. Анониман // 25 јун, 2011  

    Baš mi je drago što je papan Nemeš otišao... hahahaha kako se iznenadio mukica... :)))

  2. Анониман // 25 јун, 2011  

    Nemes je najkvalitetnija osoba u kuci...jedini koji nema taktiku,ne kalkulise,ne brine o glasovima i procentima,ide srcem,ima predivnu dusu...a sve to se nije prepoznalo ili nije htelo da se prepozna,ostalo u senci zbog drugih stvari...Glavu gore momcino tvoje vreme tek dolazi...

  3. Анониман // 25 јун, 2011  

    Uf, bas dobro sto su ono izasli ,samo je trebala i Marijana sa njima...

  4. Анониман // 07 јул, 2011  

    hehhe ali marijana ostala da nosi cek od 104 000 e..ali ako i trebalo neka joj sa srecom..

Постави коментар