Prvi ukućanin koji je napustio kuću Velikog Brata, Milan Grahovac, za Novosti online govori o tome kako nije očekivao da se vrati u rijaliti i da za to nema vremena, ali da mu je boravak u kući doneo jednu od glavnih uloga u domaćem filmu, ali i novu ljubav. Trenutnu situaciju u VB komenatiše rečima da „svako svoju sreći gradi“, ali da mu nije žao što nije deo najpoznatijih rijaliti stanara.
"Nije mi žao sto nisam u kući. Situcija nije nimalo prijatna. Imam previše obaveza da bih sada bio tamo, ali i da imam vremena ne bih voleo opet da uđem u kuću VB."

Kako komentarišete trenutni situaciju u kući, jeste li očekivali da će se stvari ovako zakomplikovati?
"Ne želim da komentarišem njihovo ponašanje. Marijana i Nemeš me ne zanimaju, kao ni njihov odnos sa Bojanom. Mogu samo da vam kažem da svako svoju sreću gradi pa tako i oni."

Šta se u vašem životu promenilo posle izlaska iz rijalitija?
"Mnogo toga. Postao sam popularniji, deca, a i stariji me prepoznaju na ulici. Donekle tako je bilo i ranije jer sam zabeležio zavidne plivačke rezultate, a i snimao sam spot sa Jelenom Tomašević. Međutim, novo je to da sam dobio jednu od glavnih uloga u domaćem filmu, gde ću biti negativac i glumiću makroa niskog rasta. Ne mogu da vam kažem o čemu se tačno radi zbog ugovora koji sam potpisao. Novo ima i to da sam zaljubljen, imam devojku, ali ne želim da otkrijem ko je ona. Mislim da bivša ukućanka Mila zna o kome se tačno radi.(smeh)"

Sa kojim stanarima ste ostali prijatelj?
"Čujem se redovno sa Džordžom, ali i Milom. Tamaru sam upoznao nedavno, ali u suštini sa svim sam dobro i volim da se čujem sa svima."

Koga bi ste voleli da vidite kao pobednika?
"Želim da pobedi moj kum Lester jer je najbolji čovek na svetu!"

Izvor: Novostionline

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар