Hrvatska lepotica Nina Morić, iako nije u zemlji očigledno redovno prati novinske naslove koji se tiču nje, a pojavljuju se u Srbiji i Hrvatskoj. Nije joj ni malo svejedno, naprotiv, razočarana je jer ne može da shvati zašto je za sve ostale u svetu lepa, a za domaću, njenu, publiku "ružna baba". Tako je i na svom FB zidu napisala: "Dirò questo croato! Svud kažu da sam ljepša bez make up-a, samo u Hrvatskoj i Srbiji pišu da sam kao baba!” Napisala je Nina, a mnogobrojni prijatelji, kao što su Nikolina Pišek i Verica Rakočević, podržali su je i rekli da ne obraća pažnju na zle komentare i tabloidne članke.

Nina je na to odgovorila: "Da, samo nekada boli, kada ste širom Evrope prihvaćeni a u sopstvenoj zemlji vas omalovažavaju. Do onog trena kada se ne pojavite, pa vas ti isti jure za inetrvju, a kada odete natrag vas počnu pljuvati, a kao klinci ste bili nerazdvojni!" napisala je Nina, očigledno aludirajući na nekoga iz sveta novinarstva koga dobro poznaje, zatim je dodala: "Očito važi pravilo da te svud hvale, ali te samo u sopstvenoj zemlji omalovažavaju. Najbitnije je od svega da sam se počela i drogirati, kako prenose hrvatski mediji!"
Jedan od komentara mnogobrojnih prijatelja je, verujemo, rekao sve: "Ne brini, znaš kako kažu: Za dobrim konjem se diže prašina, a za dobrom ženom i još po nešto..."

Nina sa sinom Karlosom


Izvor: Svet

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

1 коментара

  1. Анониман // 01 децембар, 2011  

    celu

Постави коментар