Svetlana Seka Aleksić će premijerno predstaviti svoju novu pesmu “Soba 22” 21. maja na televiziji Pink, tačno u 21 čas, ali je u isto vreme najavila i neke promene! Naime, pevačica je odlučila da i ovoga puta iznenadi svoju publiku novim izgledom, pa je na Fejsu napisala: “Očekujte crazy new look!
Kilažu je doterala, u to smo se uverili, a da li će ponovo postati plavuša ili će biti crvenokosa, moraćemo da sačekamo do premijere pesme. Naravno, kao tizer je ostavila i sliku na kojoj je sa maramom i možemo samo da pretpostavimo šta se ispod nje krije.

A da ne ostane “dužna” prijateljima i neprijateljima, koji su bili zabrinuti da ne dobije malariju dok je bila u Gani, Seka je poručila: “Hvala svima na velikoj podršci...hvala što ste brinuli da li sam dobro...Hvala mojim prijateljima koji su zvali,pisali sms,mail-ove itd...Hvala i onima koji su glumili moje prijatelje...U ovakvim situacijama se vide "pravi ljudi" i oni koji te vole bez "koristi"...Hvala mojim vernim fanovima koje neizmerno postujem i volim...Sada sam dobro...Uskoro sam u svom malom i skromnom domu!!!♥♥♥”. Sve je lepo, ali baš u “malom, skromnom” domu, teško je poverovati...



Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.




ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар