Ko bi rekao da postoji mogućnost da od nekoliko desetina hiljada ljudi koji su se prijavili za učešće u „Velikom bratuSoraja Vučelić naleti baš na bivšeg ljubavnika. I to je izgleda moguće kada je ona u pitanju, jer je Crnogorac Vladimir Tomović nekada bio u seksualnoj vezi sa njom.

- Njih dvoje su se upoznali preko njene drugarice. Nikada nisu zvanično bili momak i devojka jer je Soraja tako tražila. Ona je pucala na bogate momke, a Vladimir joj je bio za ispunjenje seksualnih fantazija. Pričalo se da je dosta obdaren i da je zadovoljavao sve njene želje. Dakle, bili su nekoliko meseci u seksualnoj vezi sve dok se ona nije preselila u Beograd - rekao je anoniman izvor za internet portal „bezzabrane“, a da je ovu priču delimično potvrdio i Vlada, imali smo prilike da čujemo pre dva dana.
- Nećeš ni sa kim da se muvaš, a vidi koliko lepih momaka ima. Nećeš da se ljubiš, čekaj samo da ja progovorim o tebi i da padne maska koju nosiš 50 dana. Ajde, ispričaj kako se dobro i koliko se dobro poznajemo mi - pričao je Vladimir, nakon čega je Soraja pobegla u drugu prostoriju.
Ostatak ukućana nije izdržao, a da ne pita Vučelićevu što ju je novi ukućanin tako napao i odakle je toliko dobro zna.
- Pa gledali smo filmove kod kuće, nismo izlazili - pričala je Soraja, a ostali su se smejali i zaključili da je osim filmova bilo još nečega. (Alo)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар