Od kako je počelo emitovanje rijalitija Veliki Brat u Srbiji, gledaoci ( organizatori sigurno) su se pitali "kad će više taj seks u Kući?!", a sad, kada ga zahvaljujući Marijani i Nemešu ima na pretek, svi se verovatno pitamo "kada ćemo gledati nekog drugog u pregledima…". Nije da su dosadili, ali priča o njihovoj ljubavi, seksu, šta ih to čeka napolju i gde će živeti kada ih se odreknu porodice, je izgleda dosadila Marijani. Njene "krize" na kraju skoro svake žurke postale su sve češće, a njen strah od ispadanja je bio vidljiv skoro svake nedelje…osim ove poslednje, kada se sama spakovala i tražila od Velikog Brata da napusti Kuću. Pošto je Nemeš "hiljadu puta" ranije pokušao da je smiri i obeća joj mir i sigurnost, ovog puta je, videvši je da se pakuje, rešio da joj taj mir i pruži i, kao što joj je obećao, izađe pre nje i pripremi sve za njen izlazak.
Nakon što je Marijana izrazila želju za napuštanjem Kuće i Velikom Bratu i Nemešu, i pošto je zaspala u suzama, Nemeš ju je nežno poljubio, "spakovao pinklice", pozdravio se sa Velikim Bratom i bacio u đubre, tačnije, spustio se niz otvor u koji ukućani bacaju otpatke i koji vodi do "ozloglašenog" otpada ( u skorije vreme jazbinu Žene lavice).

Prvo bekstvo u Kući Velikog Brata je prošlo neslavno…
"U subotu na nedelju, u 3 ujutru cela produkcija je bila na nogama", rekao je producent kuće Emotion. "Javljeno nam je da je Nemeš pokušao da pobegne. Od trenutka kad smo dobili informaciju pa dok smo došli, Nemeš je kroz otvor za smeće ušao u deo koji je potpuno u mraku".



Nakon kraćeg razgovora sa produkcijom, Nemešu je, kaže, "došlo iz dupeta u glavu".
"Dosta toga mi se nakupilo...pre nedelju dana kada smo otišli u jazbinu sve mi je dojadilo. Imao sam osećaj da nemam ovde više šta da tražim. Iz nekih stvari koje nisam planirao, morao sam da odem. Najveći impuls da pobegnem dala mi je činjenica da se ljudi sprdaju s tim što se dešava između mene i Marijane. Vratio sam se, jer sam u par rečenica koje sam razmenio sa vama (produkcijom) kada sam izašao, shvatio sam da je bežanje isto što i odustajanje, a ja ne odustajem", rekao je Nemeš. (Mondo)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар