Svojim čarobnim kukovima latino diva Šakira sinoć je po prvi put zatresla i srpsku publiku, njih oko 10.000 u “Beogradskoj areni”.

– Dobro veče Beograde. Drago što sam prvi put u Srbiji! Večeras sam samo vaša i ovo je žurka za vas! - rekla je minijaturna Kolumbijka i održala obećanje. Izabel Mebarak Ripol, odnosno Šakira, koncert je počela pesmom “Mislim na tebe”, koju je posvetila svom dečku, fudbaleru Barselone Žeraru Pikeu. Fantastičnu komunikaciju sa publikom prenela je i na binu kada su joj se pridružile i devojčice iz Srbije, pobednice audicije “Ples sa Šakirom”.
– Znam da svi ponekad prolazimo kroz teške trenutke, ali isto tako sam sigurna i da sunce izlazi, I da će sve loše proći- raznežila je publiku Šakira i otpevala pesmu po kojoj njena turneja nosi naziv „Sale El Sol/The Sun Comes Out“ (Sunce izlazi). Čigru koja peva, pleše, a pri tom svira gitaru i usnu harmoniku, sinoć su videla i deca poznatih roditelja. Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas predvodio je “ekskurziju” tinejdžerki sa njegovim ćerkama Jovanom i Sofijom na čelu. Zatekli smo ga ispred ulaza u “Arenu”, dok je poput školskog učitelja sakupljao svoj “razred”. Lepa Brena pravila je društvo sinu Viktoru, a supruga vlasnika “Pinka” Milica Mitrović takođe je sa sobom povela “čopor” mališana među kojima su bile i njene ćerkice. Znatiželju za trbušnim plesom tršave Kolumbijke nisu krili ni rokeri, pa su među prvima u “Arenu” ušli Momčilo Bajagić Bajaga i Zvonimir Đukić Đule.
Posle sat i po vremena neverovatnih pokreta i neobičnog glasa, beogradska publika je ipak želela još, pa se simpatična umetnica vratila na bis pesmom “Vaka, vaka” i priredila završnicu dostojnu svoje popularnosti.

Rasekao ženi glavu posle svađe oko mesta
Vesna G. (52) iz Trstenika pala je i povredila glavu kad ju je nepoznati čovek gurnuo posle svađe oko mesta za sedenje na koncertu. Sa rasekotinom na čelu ona je prevezena u Urgentni centar, a napadač je u međuvremenu pobegao.
Incident se dogodio na tribinama pred početak koncerta. Kada su Vesna i njena ćerka stigle do svojih sedišta, na jednoj od stolica sedeo je sredovečni čovek. Žena ga je zamolila da ustane i pokazala kartu sa brojem sedišta. Međutim, on je žustro reagovao i posle kraće prepirke odgurnuo Vesnu koja je pala i čelom udarila u naslon stolice.

„Alo!“ poklonio Šakiri brojanicu!
U saradnji sa dizajnerkom Jelenom Popović ispred brenda „Ljubav, vera, nada“, dnevni list „Alo!“ uručio je kolumbijskoj megazvezdi Šakiri skupocenu brojanicu. Ovo molitveno uže namenjeno poznatoj kantautorki napravljeno je od različitih materijala među kojima preovalađuje Mesečev kamen, mahovinasti ahat i citrin. Ovaj skupoceni nakit , osim privlačnog izgleda pomoćiće jednoj od najpopularinijih muzičarki u svetu da održi svoj uspeh kao i pozitivne prilike u privatnom životu. (Alo)



Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар