Kada je izgubila svaku ideju kako može dalje da šokira javnost, Hrvatica Marijana Čvrljak odlučila je da poljubi nekog ukućanina, a da to ne bude njen voljeni Nemeš!

Tako je došla na ideju da to bude mladi Branislav Radonić, koji je tokom žurke bio „kraljica Elizabeta“, pa se zato kroz šalu spekulisalo da li je to bila lezbo akcija ili ne.
- Kraljica me poljubila! - vikala je „odvaljena“ Čvrljakova, a nakon toga je prešla kod Soraje i zavodnički đuskala.
Muški deo kuće, na Nemešovu žalost, nije prisustvovao ovoj „lepoti poroka“, ali je Veliki Brat u jednom trenutku priuštio zadovoljstvo momcima da vide šta se dešava na žurki, ali ne i da prisustvuju.
- Bahato se ponašaju! - komentarisali su ukućani, a onda razradili koja je devojka najpijanija.
- Sve su popile. Ali, prednjače Soraja, Marijana i Antonija!- pričali su ukućani dok su devojke u dvorištu vrištale i polivale se alkoholom i vodom.
Hrvatica je nakon dosta cuganja dobila napad histerije i počela da lomi sve oko sebe i priča kako želi da ide svojoj kući.
Podsećanja radi, Marijana je u nekoliko navrata nakon pijanih noći pričala kako se ne seća svojih akcija i flertovanja sa ostatkom ukućana i tako uveravala svog dragog Nemeša da samo njoj veruje.

Nemeš opet demolirao kuću VB!
Očigledno ljubomoran što nije mogao da se pridruži svojoj devojci Marijani na žurki, Nikola Nemešević je odlučio da je opet vreme za demoliranje kuće Velikog Brata. Prvo je pokušao da razvali vrata od sobe, a nakon toga je udarao pesnicom o zid.
- Nedostaju mi prijatelji - pričao je Nemeš u ispovedaonici kroz suze, a da li će se opet kajati zbog svog „nervnog sloma“ ostaje da se vidi.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар