Želja Severine Vučković da pored sebe ima pravog džentlmena po svoj prilici se konačno ispunila! Naime, „Alo!“ je uslikao Seve i Milana Popovića u centru Beograda, a pevačicin verenik je iskoristio svaku priliku da ispunjava njene želje.

Da je Popović pravi džentlmen najbolje govori podatak da pri izlasku iz jednog beogradskog restorana nije dozvolio da njegova devojka napravi tri koraka do automobila, već je svojom „mečkom“ došao pravo pred njene noge.

- Uvek kada dođu u Beograd, Milan izvodi Severinu u restorane gde se služe najbolji srpski specijaliteti, pa je tako bilo i ovog puta. Zadržali su se dobra tri sata jer su u njihovom društvu bile i pevačicine drugarice koje dugo nije videla. Koliko je Milan pažljiv i kakav je džentlmen dokazao je tako što je nakon sata sedenja u restoranu ostavio svoju verenicu kako bi vodila ženske razgovore sa svojim prijateljicama - priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor i dodaje da je Seve našla partnera koji je drži kao malo vode na dlanu.
- Pa sve vam je jasno koliki je džentlmen kada je prilikom odlaska iz restorana otišao po svoj džip i došao pred ulaz restorana da njegova draga ne bi slučajno pokisla i pokvarila frizuru - prokomentarisao je naš izvor.
- Nakon što su nekoliko sati proveli na ručku, Milan je Severinu odvezao do kozmetičkog salona i frizera ne bi li se ulepšala za boravak u Beogradu, a i kasnije uveče su išli na večeru kod Popovićevih prijatelja - završava naš izvor.
Podsećanja radi, kralj bakra je u nekoliko navrata svojim delima pokazao koliko mu je stalo do toga da svaki dan osvaja Severinu, a poslednji dokaz je bila njena rođendanska zabava, koju je organizovao do najsitnijih detalja.

Ne uzima pravoslavnu veru!
Iako su neki mediji pisali o tome da će Severina Vučković zbog ljubavi sa Milanom Popovićem promeniti veru i preći u pravoslavce, ipak tu želju svom dragom neće ispuniti. Naime, Tomica Petrović, menadžer popularne pevačice, izjavio je da su sve priče o tome neistinite.
- Ta priča nema veze sa istinom i svaka reč je izmišljena - izjavio je Tomica.

Izvor: Alo

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар