Marijana i Nemeš podivljali su pod dejstvom alkohola i demolirali kuću Velikog brata. “Devojačko veče” pred kraljevsko venčanje prekinuo je glas Velikog brata kada su ukućani izgubili kontrolu nad sobom. “Golupčići” lomili kamere, plakali i želeli da napuste rijaliti.

Vec je utvrđeno da stanari kuce Velikog brata čim popiju alkohol gube apsolutno
svaku kontrolu nad sobom. Sinoc u kući je organizovano devojačko veče pred kraljevsko venčanje na kojem su samo prisustvovale žene, a muškarci su sve to mogli da posmatraju.

Lester je bio u ulozi stripera i on se najviše trudio oko Soraje, igrajući joj u krilu, što je njoj prijalo. Marijana se poljubila sa Brendonom koji je žurci takođe prisustvovao jer je u ulozi Kraljice majke.

Nemeš i drugi deo momačke ekipe mogao je na momenat da posmatra ponašanje ukućanki pa su komentarisali njihovo bahato ponašanje. Polivale su se alkoholom, vrištale, a Nemeš je samo dovikivao “ne prosipajte votku”, očigledno ljubomoran što ne može da učestvuje i on, a onda je počeo da se iživljava i dmeolira kuću. Prvo je pokušao da razvali vrata, a onda je počeo da udara u zid pesnicom.

Posle razuzdanog ponašanja ukućana i demoliranja kuće, Veliki brat je odlučio da
ukućanima prekine žurku. Soraja se naljutila zbog toga i u naletu besa bacila prsten rekavši da nije luda da se uda. Nemeš je opet plakao u ispovedaonici a Marijana je opet izrazila želju da želi napolje! Po izlasku iz ispovedaonice izlupala je sve po kući, urlala na Nemeša i razbila kemeru!A onda se “zakačila” sa Bojanom koju je uspela i da rasplače.

Veliki brat se još uvek nije oglasio ali se očekuje da će ukućanima ovakvo ponašanje biti i te kako naplaćeno.

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар