Francuski teniser Žo-Vilfrid Conga gaji simpatije prema našoj Ani Ivanović. Odgovarajući na pitanja posetilaca sajta Rolan Garosa, tamnoputi Francuz je istakao da bi lepu Srpkinju izabrao za pratilju na Kanskom filmskom festivalu.

- Sa Anom Ivanović bih išao na filmski festival u Kanu jer bi ona bila pravi slatkiš za pod ruku - rekao je Žo-Vilfrid Conga.
Posle poraza na startu drugog grend slema u sezoni od Šveđanke Johane Larson, Ivanovićeva nije bila raspoložena za reakciju na Conginu ponudu. Da li je nova romansa na pomolu ili je francuski teniser samo želeo da iskaže komplimente na račun osvajačice Rolan Garosa iz 2008. godine – pokazaće vreme. Sigurno je samo da su oboje slobodni.
Atraktivna Ana Ivanović jedna je od najlepših teniserki na WTA turu, a već nekoliko godina nosi epitet najseksepilnije u „belom sportu“. Razni magazini iz Amerike i Evrope, poput Sports ilustrejtida i FHM, isticali su njenu erotsku pojavu u prvi plan, a Ana se nije libila da masi svojih fanova ponudi provokativne fotografije.

Izvor: Scandal

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар