Kako se dan "kraljevskog venčanja" u kući Velikog Brata bliži, ukućani su Soraji napravili devojačko veče. Od muškaraca dozvolu za ulaz imali su samo Brendon i Lester koji su tu "čast" dobro iskoristili.
Ostali stanari, na žalost, mogli su samo da posmatraju perverzije iza stakla spavaonice. Devojke su se opustile i svojom igrom izazivale ostale ukućane koji su h posmatrali iz spavaonice. Onda je Marijana u jednom trenutku povikala: "Mogle bismo da im pokažemo gaćice".
Trenutak njene nepažnje i pripitosti iskoristio je Brandon koji joj se približio i poljubio je, međutim ona se nije bunila, već mu se samo nasmejala.
Marijanino pijanstvo pokazalo je i njene lezbo sklonosti, pa se u jednom trenutku strasno poljubila sa Sorajom. Njih dve su razmenjivale komplimente, a Marijana je "princezi" rekla kako je smatra veoma čvrstom i stabilnom ličnošću.
Zabava je prekinuta kada je Nemeš upao u "zabranjeni" deo i zbog Marijaninih reči zaplakao. Ali nije bio jedini koji je zasuzio. Budući da je pijana Marijana rešila da svima kaže šta misli o njima, rasplakala je i Bojanu. Veliki Brat uskoro je prekinuo zabavu i strasti su se stišale.

Izvor: Smedia

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар