Folk zvezda će zbog piraterije izgubiti na hiljade evra, pošto će nove pesme moći besplatno da se skinu sa interneta

Najveća srpska folk zvezda u ozbiljnom je problemu. Novi album će joj, po svemu sudeći, doneti mnogo manju finansijsku dobit od očekivane. „Patent“ Aleksandra Milića Milija da se pesme postave na sajt „Miligram mjuzika“ u najavi je osuđen na propast, jer će ih svako lako skinuti, pa će se svega nekoliko minuta po objavljivanju naći na Jutjubu ili nekom sličnom sajtu.

- Zašto bi neko kupovao album, kad će on biti dostupan na internetu. Pirati će sigurno pesme odmah postaviti na neku od internet stranica s koje će svi moći da ih „svuku“ u svoj kompjuter. Upravo zbog toga, ceo Cecin tabor hvata se za glavu. Ako i postave zaštitu na Milijevom sajtu, dovoljno je da samo jedna osoba kupi disk i da pevačici na isti način napravi problem – kaže za Kurir izvor blizak Ražnatovićevoj.

Zarade od prodaje albuma „Ljubav živi“ neće biti, čega su svesni svi. Zato će Ceca, kako bi došla do love, morati da sačeka vreme kad će moći da napravi turneju. A to je tek po isteku uslovne kazne. Ona je, kako saznajemo, računala da će joj nove pesme pomoći da skucka jedan deo duga prema državi. Ali, pirati i dalje krstare…

Izvor: Kurir

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар