Dok su se momci zabavljali na momačkoj večeri povodom predstojećeg venčanja princa Vilijama i Kejt, odnosno Nirmala i Soraje, striptizeta im je bila Antonija Jovanović, a devojke je mnogo bolje zabavljao razgolićeni Brendon, i to u tangama.

Iako je Antonija dozvoljavala muškarcima da je skidaju, pa joj je razuzdani princ, u ovom slučaju Nirmal, zubima skidao rukavice, Brendon je mnogo više otkrio pred devojkama. Tako se Radonić skinuo skoro do gole kože, a od toga su ga delila samo crne tange.
Sa šeširom na glavi, igrao je pred učesnicama „Velikog brata“, a na njegovo razočaranje, nije privukao njihovu pažnju. Budući da je Brendon na predstojećem prinčevskom venčanju dobio ulogu kraljice Elizabete, devojke su ga očigledno kao takvog i prihvatile, pa dok je izvodio vrući ples, Marijana je bila zauzeta jelom, a Bojana svojim mislima, te njegov nastup niko nije propratio. Međutim, nezainteresovanost ukućanki može se pripisati i činjenici da su njegovu muškost već videle prilikom jednog presvlačenja i kupanja.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар