Istaknuti umetnik Nele Karajlić, koji je prošle nedelje zbog bolova u grudima završio u Urgentnom centru, uspešno se oporavlja u ovoj ustanovi od tegoba koje su mogle da mu dođu glave!

- Kako sam mogao da budem, sad sam odlično - rekao je Karajlić sestrama na kardiologiji kada su ga juče posetile. Poznati muzičar je smešten u dvokrevetnoj sobi postkoronarnog odeljenja, koja je sad, zbog njega, preuređena u apartman.
Inače, Neletovoj hospitalizaciji prethodio je jedan, na prvi pogled, sasvim običan dan kada je otišao na Kosmaj, u svoju vikendicu.
- Nele je bio s društvom u vikendici i želeli su da spreme roštilj, pa je on otišao na lokalnu pijacu kako bi nabavio meso. U povratku je osetio snažan bol u grudima i probadanja. Uspeo je nekako da ode do doma zdravlja, u kom su odmah po pregledu odlučili da ga hitno transportuju u Urgentni centar u Beogradu - priča za naš list izvor blizak frontmenu grupe „Zabranjeno pušenje“.
Po prijemu je odmah opserviran, izvršene su sve potrebne analize i snimanja tako da je odlučeno da Nele bude primljen na odeljenje kardiologije.
- Brzom i adekvatnom reakcijom osoblja koje je tog dana bilo dežurno izbegnute su teže posledice po njega. Postojala je mogućnost da dođe do infarkta, ali na sreću sve se završilo dobro. Pre dva dana su ga opet vodili na detaljna snimanja, preporučeno mu je mirovanje uz adekvatnu terapiju.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар