Istog dana, u ponedeljak, 30. maja, dve najveće srpske folk zvezde, Lepa Brena i Svetlana Ražnatović, započeće trku u kojoj će za svoje fanove pustiti u prodaju jednu po jednu pesmu sa svojih novih albuma.

Vlasnica „Granda“ najpre će izbaciti numeru „Metak sa posvetom“, a Ceca najavljivanu „Šteta za mene“.
- Lepa Brena je odlučila da u ponedeljak pusti u prodaju svoju prvu pesmu „Metak sa posvetom“ sa albuma „Začarani krug“, koju će fanovi moći da kupe putem interneta ili slanjem SMS-a. Takođe, u internet i SMS prodaji naći će se ceo njen album „Začarani krug“ na taj način što će se od ponedeljka puštati jedna po jedna pesma u razmacima od tri do sedam dana.
Onog dana kada se CD pojavi na kioscima, ceo album biće u prodaji i na internetu - rečeno je za „Alo!“ u službi za odnose sa javnošću Lepe Brene i tako potvrđeno da će se njene pesme prodavati u isto vreme i na isti način kao numere Svetlane - Cece Ražnatović, a ove dve pevačice čudnim spletom okolnosti imaju i isti broj pesama na novim albumima. Jedina razlika je što će Lepa Brena uz svoje pesme izbacivati i spotove, dok Ceca neće biti u mogućnosti.
– Na albumu Lepe Brene naći će se devet pesama. Takođe, prošle nedelje imala je nameru da snimi i dva spota na otvorenom, ali ju je u tome sprečila kiša. Međutim, ta dva spota će sigurno biti snimljena ovih dana i jedan po jedan plasiraće se u javnost. Što se tiče kupovine pesama, ljudi će na određen broj moći da pošalju poruku, a povratnom porukom će dobijati pesmu koju će moći da slušaju na svom mobilnom telefonu. Uz to, stizaće im i šifra pomoću koje će moći da preuzimaju pesme putem interneta - dodali su iz Brenine službe za odnose sa javnošću, a ona je u emisiji „Ekskluziv“ izjavila da će prodaja Cecinog i njenog albuma pomoći i jednoj i drugoj.
- To je dobro i za mene i za nju - izjavila je ikona muzičke scene Lepa Brena, dok je Aleksandar Milić Mili, kompozitor i muzički producent Cecinog novog albuma „Ljubav živi“ kratko rekao:
- Ne obaziremo se na to šta drugi rade i zaista ne znam ništa o tome - izjavio je Mili za „Alo!“, dok do Cecinog komentara o Breninom potezu nismo uspeli da dođemo.

Brena htela da odloži objavljivanje albuma!
Kada je Svetlana Ražnatović iznenadila svoju publiku informacijom da će se njen album najpre pojaviti u internet prodaji 30. maja, a potom i na kioscima 17. juna, Lepa Brena je bila na korak od pomeranja premijere svog albuma, koji je planirala baš u tom periodu. Pre dve nedelje, mediji su spekulisali o pomeranju albuma zbog činjenice da ove dve zvezde imaju mahom zajedničku publiku, te da bi jedna od njih bila na gubitku. Ceca zbog činjenice da Brena može da snima spotove, a suvlasnica „Granda“ zbog situacije u kojoj se nalazi Ražnatovićeva i pesama koje bi bila prijemčivije publici.
Osim albuma, mnogi mediji najavili su i pomeranje Breninih koncerata,
najpre zbog Čole u junu, pa zbog Dina Merlina u septembru.



ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар