Išao sam kod producenta rijalitija i oni su mi rekli da ništa ne znaju o incidentu. Ako treba otićiću u RRA i tužiću sve koji su Bojani naneli zlo, rekao je Ognjen Stojković

Brat ukućanke Velikog brata Bojane, Ognjen Stojković, kivan je na produkciju i organizaciju rijalitija jer je njegovoj sestri u noći kada se odigravalo „devojačko veče“ pozlilo jer je imala žestok verbalni duel sa Marijanom koja je vređala na nacionalnoj osnovi, a najavio je i da će „pljuštati“ tužbe.

- Poludeo sam zbog onoga što je Marijana uradila i rekla mojoj Bojani, idem da napravim haos - rekao je u telefonskom razgovoru za Novosti online brat ukućanke kojoj je na devojačkoj večeri pozlilo jer ju je Šibečanka psovala i vređala.

Kap koja je prelila čašu je to što je Bojana zbog Marijaninih provokacija primila inekciju za smirenje i imala ozbiljnih zdravstvenih problema. Međutim Bojanin brat ništa nije prepustio slučaju te je tražio od čelnih ljudi produkcijske kuće Emotion da Marijanu Čvrljak izbace iz kuće, ali i da mu objasne šta se to događalo u kući, a što oni nisu pustili u program.

- Moja sestra nema nikoga osim mena - rekao nam je Ognjen Stojković. -Mi nemamo majku i živimo samo sa ocem koji je star. Išao sam kod producenta rijalitija i oni su mi rekli da ništa ne znaju o tom incidentu. Rekli su mi da je Bojana dobro. Kada sam im tražio snimak da vidim šta se sve dešavalao i zbog čega je mojoj sestri pozlilo oni su mi rekli da ne mogu da mi daju to na uvid. Ja moram nešto da preduzmem jer je meni Bojanino zdravlje najbitnije. Zahtevam da se dotična gospođa izbaci iz kuće jer je vređala moju sestru na nacionalnoj osnovi. Ako treba otićiću u RRA i tužiću sve koji su Bojani naneli zlo.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар