Iznenađenjima u kući Velikog brata nikad kraja. U kuću se danas, na nekoliko sati, vraća Dražen Bogdan. U kuću će ući s tajnim zadatkom. Nakon što izvrši tajni zadatak, vraća se u kliniku zbog povrede koju je tokom jednog zadatka zadobio u Velikom bratu. Odluku o vraćanju u kliniku doneo je sam, iako već sada može po nekoliko sati hodati i stajati bez odmora.

Njegovo zdravlje ulaskom u kuću neće biti ugroženo, a povratak na terapiju je njegova odluka. Nakon što s terapijama završi, odlučit će o tome hoće li se vraćati u kuću Velikog brata ili ne. Da podsetimo, Dražen je ozbiljno povređen tokom igara u Big Brother Koloseumu, a osim njega, lakše je bila povređena i Soraja. Ona je nakon lekarskog pregleda vraćena u kuću, a on je ostavljen na terapijama u bolnici.

"Dražen se povredio tokom igara kada je nepažnjom pao pored postavljenih strunjača te u jednom trenutku udario u zid Koloseuma. Iako je nosio zaštitnu kacigu, produkcijski tim odlučio je Dražena odvesti na detaljan lekarski pregled. Na istom je utvrđeno da je došlo do povrede mekog tkiva prvog lumbalnog pršljena. Ortoped je preporučio strogo mirovanje od 10 dana. Dražen je zadržan u bolnici na dodatnom promatranju do ponedjeljka. Porodica Bogdana je obaveštena o povredi", izvestili su tada s RTL Televizije. Nije poznato kakav tajni zadatak Dražen mora izvršiti. (index.hr)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар