Život piše romane ili je roman inspiracija za život, ponekad je teško razlučiti. Tako je, kako se verovalo i pričalo po čaršiji, i jedan od najstabilnijih brakova između Isidore Bjelice i Nebojše Pajkića doživeo svoj vratolomni upad u najčuveniju, ali i najskandalozniju od svih priča – troje je sasvim ok za brak, zar ne?!
Naime, kako se već odavno priča da su Isi i Pajkić u bračnoj krizi, da se razvode i da je ljubavi između njih došao kraj, niko nije ni pomislio da se radi o nečemu drugom, no što je uobičajena bračna dosada, neverstvo... Priča se priča i dalje, oboje negiraju da se u njihovom braku išta promenilo i da je ljubav nestala.
Ali, veliko „ALI” je, kako portal svet.rs nezvanično saznaje otelotvoren u liku mlađane Katarine Radović (35), slobodne umetnice, fotografa iz Beograda, koja je postala deo eksperimenta koji je bračni par Pajkić uveo zarad osveženja u svoj bračni život! Ljubavni trougao, život u troje, kao u Trifoovom filmu „Žil i Džim” koji je nastao po romanu Anrija Pjera Rošea, samo malo savremenija verzija, započela je na zadovoljstvo svo troje „učesnika” ovog eksperimenta, ali se, avaj, desio peh! Kako saznajemo iz dobro obaveštenih izvora bliskih ovom paru, Nebojša nije odoleo izazovu i potpuno je „odlepio” za mlađanom Katarinom! Ovo nije bilo predviđeno, a ni očekivano, te se Isi našla u ljubavnom trouglu, odnosno kao „višak” trouglaste ljubavne zavrzlame koja je trebala da očvrsne njenu i Pajkićevu ljubav, da donese svežinu u odnos... a ne da odnese Nebojšu!
„Njih dvoje su napravili eksperiment, pokušali su da u svoj život uvedu i treću osobu, Katarinu Radović, koja je spremno pristala na ovu igru” – priča naš izvor i otkriva – „Sve je bilo u redu, dok se nije ispostavilo da se Pajkić zaljubio u Katarinu i potpuno izgubio glavu za njom! Od tada nastaje pravi pakao u njihovim životima, Isidora ne može više da izdrži sve to, Pajkić ne zna šta će sa sobom...”
Da bi smo dobili i drugu stranu ove neverovatne priče, pozvali smo Isidoru i rekli joj šta smo saznali, pomenuvši i ime „treće žene”. Bez ljutnje i sa osmehom Isidora je jednostavno rekla: „Na žalost, nikada nisam upoznala tu osobu...” bilo je sve što je Isi želela da kaže kao komentar na ovu priču.
Ko je Katarina Radović?
Katarina Radović(35) umetnica, fotograf koja živi i radi kao frilenser u Beogradu, završila je akademiju umetnosti na BK Univerzitetu, nastavila školovanje u Evropi, izlagala širom iste... Atraktivna i neobična te je, ako je priča tačna, izbor nje za bračni trougao sasvim jasan. Katarina je još 2007 napravila 18 radova pod zajedničkim nazivom "Muževi u Parizu". Ideja izložbe je bila: kako izgleda jedna devojka, u ovom slučaju ona, koja dolazi iz istočne Evrope i zarad papira traži muža u Parizu, gradu gde je ljubav obećana... Izgleda da je modifikovana verzija projekta, sa promenom ideje pronašla svoj nastavak u bračnoj priči Pajkić – Isidora... (Izvor: Svet)

Odlična zarada

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар