Dok se žene širom sveta izgladnjuju u želji da liniju doteraju do savršenstva, Seka Aleksić je otkrila svoju tajnu vitkog izgleda! To nije ni neka specijalna dijeta niti gladovanje ili, ne daj bože, liposukcija, već specijalna kura s bananom, i to Veljkovom!

Naime, Aleksićeva je na svom „fejsbuk“ profilu objavila fotografiju svog muža Veljka Piljikića, na kojoj se, doduše, vidi samo njegov donji veš! Na pomenutim gaćama nalazi se slika nekoliko banana, a na delu koji je rezervisan za pišu stoji ispisano na engleskom „nova dijeta“. S obzirom na to da je po prirodi tela nemoguće da Veljko sam isproba ovakvu dijetu, pretpostavlja se da je Seka zasad jedini konzument.

Da njeni fanovi ne bi previše nagađali šta je folk diva htela da poruči ovom provokativnom fotkom, Aleksićeva je odmah otkrila svoje namere:
- Da, moja dijeta, ha, ha, ha - napisala je kada su je fanovi upitali da li je u tome tajna njene vitke linije!

Vrlo brzo je usledilo na desetine komentara njenih prijatelja, među kojima je bio i jedan da su gaće šou, na šta je pevačica odgovorila šaljivim tonom, usput otkrivši i još jedan detalj o Veljkovom „vršnjaku“:
- Gaće možda jesu šou, ali banana nije nikako - napisala je Seka, preporučujući svima svoju dijetu:
- Slatko je preporučujem svima, mislim, svim ženama - napisala je Seka na kraju svoje prepiske s prijateljima na „fejsbuku“.
Sudeći po tome da je Seka u poslednje vreme svoj fizički izgled dovela do savršenstva, ne ostaje nam ništa drugo nego da poverujemo u delotvornost „Veljkove kure“ i njene čudesne efekte.


Pročitajte ostale vesti o Seki Aleksić klikom ovde.

Pročitajte i ostale Seka Aleksić vesti.

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар