Najelegantniji muškarac sveta, odlučeno je na takmičenju „Mister univerzuma“, održanom protekle nedelje u Dominikanskoj republici, je Srbin – Miloš Mićović.

Ovaj 23-ogodišnji maneken, kojeg smo imali prilike sa devojkom Doris Dojčinović da vidimo u rijalitiju „Parovi“ na Hepi televiziji, u Dominikanskoj republici je zauzeo sedmo mesto što je ujedno najveći uspeh naše zemlje na ovom takmičenju svetskog ranga.

Mada je bio potpuni favorit svih blogera koji su od početka pratili ovo prestižno takmičenje, za Milana Mićovića je titula najelegantnijeg bila – neočekivana.

“Sve je bilo fantastično” – radostan je Mićović. “Imam utisak da sam bio na razlednici. Boravili smo u tri različita hotela. Flamingosi u dvoristu, teretana na plazi, u hotelu stalne predstave, bar u vodi, hrana nikad ukusnija… Finale je bilo u Punta Kani, u hotelu „Barčelo premium“, gde sam prvi put video toliko različitih restorana na jednom mestu: italijanski, meksicki,dominikanska kuhinja, japanski … Imali smo gomilu žurki dobrodošlice, bili smo specijalni gosti u raznim emisijama…”

Pored toga što se dokazao na takmičenju za Mis univerzum, Miloš Mićović je sa svojom devojkom Doris proslavio i godišnjicu u prelepom italijanskom restoranu.

Inače, lepi Miloš živi u Novom Beogradu, diplomirani je inženjer industrijskog inženjerstva, kao i učenik muzičke škole.

Pored mnogobrojnih revija na svakom dosadašnjem Fashion Week-u i Fashion Selection-u, kao i mimo njih, radio je i nekoliko televizijskih reklama (“Još” grickalice, “Orion”,…) kampanja za ,,Noc Muzeja “, kampanja za ,,Erste banku “ kao i svetsku kampanju za “BonBon underwear”.

Izvor: Poznati

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар