Manekenka Ivana Stanković poznata po svetskoj karijeri priredila je promociju svog romana prvenca u knjižari „Delfi“ u SKC na kojoj se skupilo podosta njenih prijatelja, školskih drugova i ljudi iz javnog života.

Poznata po tome što obožava narodnjake i što svoju strast ne krije, Ivana je doživela pravu egzaltaciju kada joj se na kraju oficijelne večeri, kao iznenađenje od organizatora, čestitkama povodom uspelog romana pridružila Dragana Mirković. S dolaskom Gage Ivani su krenule suze od sreće i uzbuđenja, a nakon razmenjenih komplimenata pevačica i manekenka su su najsrdačnije zagrlile i izljubile. Sledeći šok za Ivanu, takođe iznenađenje od organizatora, stiglo je odmah za Gagom, pevač Nedeljko Bajić Baja, zbog čijih se pesama Ivana u kafani penje na sto, jednako kao i zbog Gaginih. A stigao je i ogroman cvetni aranžman velik skoro kao Ivana.

Promocija knjige „Bez daha“ organizovana je nakon što je prvi tiraž romana rasprodat. Odlomke iz knjige čitale su Marija Kilibarda i Isidora Bjelica, zaslužna što je nagovorila Ivanu da svoj život pretoči u roman i koja je svoju prijateljicu pohvalila rečima:
- Ona ima ogromnu dušu, ali ima i muda, što je pokazala ovim romanom. – Potom je pročitala odlomak u kome se Ivana suprotstavlja Đan Franku Fereru.

Među brojnim posetiocima koji su došli da uz belo, crno vino i gaziranu vodu podele s Ivanom njenu radost zbog drugog tiraža romana koji je u štampi, bili su i Nebojša Pajkić, Suzana Perić, Milica Milša sa mužem, Žarkom Jokanovićem, kao i muž Dragane Mirković, Toni Bjelić, koji je naravno ostao u senci svoje popularne supruge, držeći se po strani.

Izvor: pulsonline.rs

ŠTA VI KAŽETE? Ostavite nam Vaš komentar ispod.

Podeli sa prijateljima
Blog Widget by LinkWithin

Постави коментар